download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

avast! Free Antivirus

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 14.10.08, 22:13
a be hora drapnah avast sega e instalirah i sled tfa ne6to pravi proverka i pi6e natisni Esc ili trqbva da se iz4aka moje li da znam
anonymous
Сря, 15.10.08, 15:59
Напоследък из компа ми препускат едни троянци - някакви си "gamona[try]" - все едно кавалерията на Чингис хан - барем тридесетина парчета. Интересно, че само Аваста ги регистрира, но без да може да ги изтрие - все едно са безсмъртни, но никоя друга програма не ги вижда, макар че ги търсих с още пет - шест прехвалени. И се чудя дали тези троянци не са някакви фантоми или просто Аваста ми страда от параноя /то само това остава/. А иначе РС- то си работи нормално и с нищо не показва, че е пълно с разни добитъци. Някой знае ли нещо за това "gamona [try]" или да махам Аваста?
anonymous
Пет, 24.10.08, 11:56
Програмата работи ОТЛИЧНО!! А е и безплатна!
anonymous
Пон, 27.10.08, 23:26
Според мен това е най-добрата безплатна и почти най-добрата от всички дори платени антивирусни. Учудвам се че въпреки че вече е на български език и би трябвало всичко да е ясно и разбираемо пак се задават въпроси които говорят че явно хората не обичат да четат а искат само с едно кликване да си оправят проблемите. Самата програма ви казва какво да правите и кога и няма нужда дори да се разсъждава кой знае колко а относно факта че възприема много странни неща като вируси - кейгени, пачове и кракове - също си има обяснение и то не е в полза на тези които си инсталират подобни неща на компютрите. Относно проблема че открива неща а не ги маха - почти не мога да се съглася - има вируси които се разпространяват в паметта и могат да се махнат само с предстартово сканиране на ниско ниво което програмата има като опция и се задава от менюто и след това трябва да се рестартира компа и да се изчака досовското сканиране където вече менюто е изцяло текстово. И един съвет - маркирайте си квадратчето където пише да сканира архиви защото там се крият много опасни вируси които иначе не могат да бъдат видяни - успех !!!
anonymous
Съб, 01.11.08, 10:01
programkata e super apak e i na balgarski samo 4e ne znam kak da se registriram pomognete mi
_xmas_
Нед, 02.11.08, 01:00
Цитат
” programkata e super apak e i na balgarski samo 4e ne znam kak da se registriram pomognete mi „
Можеш да се регистрираш на - http://www.avast.com/eng/home-registration.php?lang=BLG
anonymous
Нед, 09.11.08, 13:10
На стария си компютър бях с тази програма,на новия ми сложиха нод32,но не сам доволна.може ли да си сваля отново аваст без да си трия нод32 и да си работят и двете?
anonymous
Сря, 12.11.08, 08:12
от вчера иконката на резидантната защита на Аваста ми излиза с пресечена червена черта, непрекъснато ми излизат съобщения, че компютърът ми е в риск, какво трябва да направя
karadzha
Сря, 12.11.08, 09:59
valentin_sm
Сря, 12.11.08, 08:12
от вчера иконката на резидантната защита на Аваста ми излиза с пресечена червена черта, непрекъснато ми излизат съобщения, че компютърът ми е в риск, какво трябва да направя

 Че той си е в риск още като го повериш на Аваст. Сега може или да ги влошиш, или да се изключиш от интернет, ако си със слаба стена. Дръпни си Касперски ИС 7 или 8 преди това (тук ги има). Деинсталваш Аваст с РевоУнисталер, ако не става тъй Касперски ще го оправи. Преди това му спри модулите или го деинициализирай чрез таскмениджъра, което е малко по-сложно за теб. Изтегли и ключ за КИС-а - няколко, защото не всеки ще пасне и не гледай,че на някои пише КИС7 пакса за 8. След като го инсталираш, го активираш посредством ключето, даваш му да се ъпдейтне (той сам ще си тръгне, но не го спирай), като свърши дай рестарт на компа. И пускаш да сканира всичко, което може да стане още докато се зарежда ОС-та (доколкото си спомням). Спрямо откритите вредители се действа според препоръките на КИС-а ( при 8). 7 е по-башка, тук ти препоръчвам поразените инсталнати файлове да ги пращаш под карантина, а сетъпите да ги делитваш.
 Програмата е върховна, но при рисков софт като СпийдФана пищи, и ако разрешиш същия да действа проблем няма. Но който не вярва, че Фанко е опасен (по-скоро задклавиатурието е), да му зададе харда да е 40 Целзия отгоре, и ако го остави тъй повечко на 77 градуса и не е с Хитачи, после бая ще плаче. Та от КИС 8 по-високо може да е само дядо господ.
 Пък Аваст беше супер, но както би казал дядо поп "сребролюбие облада душите на алвилци".
 За повече подробности, ако мога да помогна, в Скайпи съм kota4o.
 Дано не се наложи инстал на нов Уин.
 Успехи и здраве !

anonymous
Нед, 30.11.08, 18:44
”  Че той си е в риск още като го повериш на Аваст. „
И как го определи това? Аз от 2 години съм с Аваст и съм много доволен, особено след новите промени, които направиха във версия 4.8. И много интересно защо при редовните сканирания с Касперски онлайн той нищо не намира след като съм с Аваст?!? И както казваше някъде Златена (една от най- големите фенки на Касперски тук ) - предпочитам безплатна антивирусна, отколкото кракната, или в твоя случай - със сериал, който рано или късно от Касперски ще засекат и ще почнат да изпращат съобщения. Но този спор е безсмислен, както спора за най-добрата стена, ОС, плейър и т.н.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.