download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Преинсталиране на смартфон

<1 2 >

Автор
Съобщение
tegote
Вто, 23.12.14, 12:57

RE: RE: Преинсталиране на смартфон

” То и за андроида има. Много вируси,така,че внимавай.Връща се системата в първоначално състояние. „
За уиндоус, ОК, а за Андроид кой ще върне системата. Сервиз ли?
океан
Вто, 23.12.14, 14:30

RE: RE: RE: Преинсталиране на смартфон

” За уиндоус, ОК, а за Андроид кой ще върне системата. Сервиз ли? „
То си има опция в настройките.

nik2009
Вто, 23.12.14, 16:33

RE: Преинсталиране на смартфон

” Каквото и да правиш с телефона ти трябва най -напред да си качиш програма на компа ,с която да получиш root права. Такава програма съм срещал единствено пиратка ,руски вариант мисля ,че се казваше vroot ,която е вариант на китайски супер юзер от форума разбрах ,че става за андроид ,а някой казваха ,че става за всички видове телефони.С такава програма имаш пълни права върху телефона.За смарфон Самсунг няма проблем да се свържа с компа ,кабелът на захр.устройство се отделя от устроиството с USB изход. Имаше една програма тук мсе я коментирали ,но това е за Андроид .за Ундоуса на телефона ти , трябва да видиш ако има и при него Гугъл плей да си дръпнеш такава програма.
  Лятото мислех да ползавам пиратката за един самсунг смарттелефон ,но прецених че не си струва да четеш толкова много и да загубиш много време само за да задоволиш някакво временно любопитство.
   ПС Ако знаеш руски ,качи си руската търсачка Яндекс на браузера и с нея можеш да намериш лесно пиратката
Да попитам - разбрах, че с тази програма имам пълни права над телефона. А после как става преинсталирането? Трябва да си намеря ОС за мобилен телефон ли? /ще мисля дали има смисъл да го преинсталирам заради малкото РАМ, но все пак да знам как става това, пък може и да опитам/
anonymous
Вто, 23.12.14, 19:29

RE: RE: Преинсталиране на смартфон

” Да попитам - разбрах, че с тази програма имам пълни права над телефона. А после как става преинсталирането? Трябва да си намеря ОС за мобилен телефон ли? /ще мисля дали има смисъл да го преинсталирам заради малкото РАМ, но все пак да знам как става това, пък може и да опитам/ „
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Аз не съм го правил . Но във форума на програмата имаше стъпка по стъпка как да се ползва програмата и за какво. Те я ползваха най-вече за да премахнат някой от задължителните програми в Андроид./да го олекотят ,да се махнат ,
някави рекламни приложения и т.н/ Ако искаш да направиш ти обаче промяната на системата ,трябва да почетеш ,най-вече както за самата програма така и какда я използваш,така и как да инсталираш новата!Други напътствия не мога да ти дам ,приятелю!
  ПС. Ако сега попразниците ми остане време ще се опитам да ти намеря програмата и евентуално и да ти преведя някой неща от форумите, но не ти обещавам твърдо! Така че се поинтерисувай и ти.
редактиран от anonymous на 23.12.14 19:32
anonymous
Сря, 24.12.14, 08:21
На този адрес :http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=503408 можеш на руски да намериш според мен каквото ти трябва! Това е форум /най-големия за телефони,смарфони/ в руското пространство. Vroot програмата е тук. Трябва ЧЕТЕНЕ за натрупване на познания.
редактиран от anonymous на 24.12.14 08:22
tegote
Сря, 24.12.14, 09:33

RE: Преинсталиране на смартфон

” На този адрес :http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=503408 можеш на руски да намериш според мен каквото ти трябва! Това е форум /най-големия за телефони,смарфони/ в руското пространство. Vroot програмата е тук. Трябва ЧЕТЕНЕ за натрупване на познания. „
Най-важното което не сте направили - вместо да помогнете на човека, вие му вредите. Трябва да сте наясно, че при рутването гаранцията на телефона отпада и край с него. Това го бях чел някъде преди да си взема, че не бива да се ъпгрейдва към по-нова система заради гаранцията. А тя гаранцията е камара от писаници, които никой не иска да чете. Добре че по-важното сме "чули" от някъде си.
ВИДЕО с елементарен начин прилагането на VROOT
Някои термини, с които ще се сблъскаш
anonymous
Сря, 24.12.14, 11:03
Определено е много рисковано ,каквото и вмешателство да се прави в телефона особено ,ако е в гаранция ,в магазините за GSM ползват платени сайтове на разработчици и ползват подходящ софт ,с който могат всичко да правят с телефона , а дали там могат да сменят операционната система ,не знам .Има и друго ако разберат ,че се ползва нелегален софт ,те уведомяват съответните служби. С Vroot обикновено се премахват разни задължителни маркетови и официални/шпионски/ приложения. Истината е че се иска задълбочени познания, за Андроид най -вече да се знае Линукс ,той е в основата му.
svilen73
Сря, 24.12.14, 15:11
Ми там е работа че Теготе пак говори (пише) не подготвен !
За всичко си има лесно първо си правиш бакъп на системата и след това прави каквото искаш и по всяко време можеш да си върнеш телефона в начално състояние . Или да си изтеглиш стоковия ром и да си сложиш него и край филма свърши. Но както казах и преди иска се много четене и знание кое и как правиш.

ПП: Този телефон едва ли ще е в гаранция но с тези 256 рам няма смисъл да му слага каквото и да е .

nik2009
Нед, 28.12.14, 10:36

RE: Преинсталиране на смартфон

” Ми там е работа че Теготе пак говори (пише) не подготвен !
За всичко си има лесно първо си правиш бакъп на системата и след това прави каквото искаш и по всяко време можеш да си върнеш телефона в начално състояние . Или да си изтеглиш стоковия ром и да си сложиш него и край филма свърши. Но както казах и преди иска се много четене и знание кое и как правиш.

ПП: Този телефон едва ли ще е в гаранция но с тези 256 рам няма смисъл да му слага каквото и да е . „

Да, няма смисъл да се слага друго, може и изобщо да не тръгне, много е слаб телефон. А да попитам - спрял съм се на две марки - нокия и сони експериа, коя от марките е с по-дълъг живот? Не знам към коя марка да се насоча, ако е нокия, ще се взима нещо от сорта на лумия 1020, иначе мисля за експериа М2 aqua като някакво решение.
svilen73
Нед, 28.12.14, 10:47

RE: RE: Преинсталиране на смартфон

” Да, няма смисъл да се слага друго, може и изобщо да не тръгне, много е слаб телефон. А да попитам - спрял съм се на две марки - нокия и сони експериа, коя от марките е с по-дълъг живот? Не знам към коя марка да се насоча, ако е нокия, ще се взима нещо от сорта на лумия 1020, иначе мисля за експериа М2 aqua като някакво решение. „

За живота на телефона си зависи повече от тебе отколкото от друго. Единия е windows другия с andrid това малко усложнява сравнението им и като хардуер са много различни единия двуядрен на 1.5 с 2 гб. рам другия е четири ядрен на 1.2 с 1 гб. рам .

nik2009
Нед, 28.12.14, 11:34

RE: RE: RE: Преинсталиране на смартфон

” За живота на телефона си зависи повече от тебе отколкото от друго. Единия е windows другия с andrid това малко усложнява сравнението им и като хардуер са много различни единия двуядрен на 1.5 с 2 гб. рам другия е четири ядрен на 1.2 с 1 гб. рам . „
Понеже и от самия магазин са ми казвали, че нокията е бил доживотен телефон, затова се придържам към него, но от друга страна сони има водоустойчивост, която търся и затова се чудя какво ви е мнението за sony. Имат разлика в РАМ и процесорите, но ме интересува видео качеството на двата телефона, и естествено да имат работещ скайп и навигация.
tegote
Нед, 28.12.14, 12:00
Приятели, телефона постоянно ме пита и ме подканва да актуализирам андроид системата, а аз не искам. Това нещо няма край. Възможността е единствено отлагане (напомняне) до максимум 4 часа. Четох някъде, че за да отменям туй онуй трябва да се рутне, което и питащия е предполагал и не е желаел също като мен. Има ли някакъв друг начин за лъжене и вярно ли не може да се откаже ъпдейт?
океан
Нед, 28.12.14, 16:09

RE: Преинсталиране на смартфон

” Приятели, телефона постоянно ме пита и ме подканва да актуализирам андроид системата, а аз не искам. Това нещо няма край. Възможността е единствено отлагане (напомняне) до максимум 4 часа. Четох някъде, че за да отменям туй онуй трябва да се рутне, което и питащия е предполагал и не е желаел също като мен. Има ли някакъв друг начин за лъжене и вярно ли не може да се откаже ъпдейт? „
Напротив много е лесно. Изтриваш му акаунта на гугъл .Ако не ти позволява ,връщаш системата на заводски настройки и като те пита за акаунт и регистрация подминаваш.Трябва да има и опция забрана на актуализации.

Впрочем защо не го актуализираш?Няма нищо страшно.

редактиран от океан на 28.12.14 16:10

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.