download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

BS.Player Free

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 12.05.08, 19:38
Ползвам го от 2 години и бях доволен,но проблема е че на някой филми ми реже субтитрите,докато при КМплеъра го няма това нещо и го деинсталирах иначе Плеъра е доста удобен и може би един от най-добрите
desi85
Нед, 18.05.08, 11:18
някой би ли ми обяснил защо ми излизат иероглифи на мястото на субтитрите. благодаря
anonymous
Чет, 22.05.08, 13:11
ami qvno niama6 instaliran na kompjutyra ti Datecs Flex Type 2K
moqt brat hem e po-goliam i samo kato ima VLAN PLAYER
I DATECS FLEX TYPE 2K INSTLIRANI
I filmite sys subtitri se 4etat.
edinsven nedostatyk pri ripnat
 film 4ast1 triabva subtitrite da sa v .sub
format pyrva i vtora 4ast

ako sa 1 VA 4ast .SUB
A vtora 4ast .SRT subtitrite
NE MOJE VLAN playera DA GI OTVORI I DA GI POKAJE.

desi85
Нед, 25.05.08, 10:54
не е и това имам я тази програма. да не би да е от някоя настройка на bsplayer която да не съм направила излизат ми чертички на мястото на субтитрите мерси и чао
anonymous
Пон, 26.05.08, 05:56
Когато ви излизат йероглифи вместо субтитри, с десния бутон на мишката върху плеъра при зареден филм, отворете каскадното меню. Изберете Subtitles -> Subtitle properties -> Font... В отворилият се диалогов прозорец Font, в долното прозорче Script: изберете от падащото меню Cyrilic. Натиснете ОК и това е всичко.

Проблемът с йероглифите се появява ако в контролния панел сте пропуснали да настроите регионалните настройки за България. В Control panel отворете Regional and Language Options. Отидете на Advanced и от падащото меню в горната част Language for non-Unicode programs, изберете Bulgarian. Натиснете Ок и системата ще поиска рестартиране. Рестартирайте. Сега вече българското меню на програмите и текстовите документи и файловите имена с кирилица ще се четат.

Ако не сте направили горните настройки, и в Media Player Classic субтитрите на кирилица излизат като йероглифи, но само в BSplayer могат да се коригират.

АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ е да се оправят такива проблеми с подобни на Flex Type 2К програми. Те са като тумор за системата и дестабилизират компютъра ви. Програмата е зле написана, бъгава, нахална и опасна. Като изключим добавянето на фонетична подредба програмата не прави нищо смислено. За сметка на това съсипва кирилицата на компютъра и на всичкото отгоре при деинсталация не си оправя оставения след нея боклук. FlexType предлага опция за смяна на подредбата от доста различни клавиши, но неслучайно в Windows това не е налично - смяната само от 1 клавиш е малоумно. Това са клавиши, които се използват както от операционната система в различни комбинации, така и в други програми.

При зле инсталираните пиратските копия на Уиндоус липсва фонетичната подредба. Може да я добавите с безплатната програма BG Phonetic 0.9 Тази програма НЕ подменя като Flex Type файл от подредбата без да се съобразява с големината му, а копира файла на фонетичната под друго име, като по този начин СЕ ЗАПАЗВА и БДС подредбата. След това в регистрите се добавя "Bulgarian Phonetic" като нова подредба!

BSplayer няма вирус, а Adware, който се разпознава от антивирусните програми като потенциална заплаха. Аdware е софтуер, който показва рекламни съобщения на вашият компютър. Най-често той е "прибака" към безплатна програма, която сте свалили от Интернет. Тя е безплатна за вас, но някой все пак плаща, за да се показват рекламните съобщения за неговите продукти и услуги.

редактиран от anonymous на 26.05.08 06:03
редактиран от anonymous на 26.05.08 06:04
anonymous
Сря, 04.06.08, 20:06
Добър и полезен коментар всичко в него е точно написано и смислено. Браво Защо всички коментари не бяха като този, може би защото тези които не разбират си мислят че разбират всичко и пишат куп глупости а тези които знаят какво правят си мислят че са по специални и нямат време да напишат два полезни реда и да осведомят малко неразбиращите. Аз лично всичките неща описани в горният коментар съм ги откривал по метода на пробите и грешките което не е особено приятно.
anonymous
Пет, 06.06.08, 22:41
Хора не теглете антижирусната ми показа че има вирус...
anonymous
Чет, 12.06.08, 02:17
Opitah s "Regional i language obtions", no ni6to ne se polu4i, subt. si ostanaha ieroglifi.S BS Player oba4e stana.Nai-posle 6te moga da gledam filmi sas subtitri.Mnogo ti blagodarq za saveta!!!
akpreslavov
Чет, 12.06.08, 07:26
ами като сте тъпи на галоши няма да ви излизат субтитрите.а колко малко ви трябва а?има вирус на баба ти в п...а
хахахахаха
редактиран от akpreslavov на 12.06.08 07:27
anonymous
Чет, 12.06.08, 12:01
И на мен ми показа вирус.Така че не я теглете.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.