download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

µTorrent

< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Автор
Съобщение
tegote
Пон, 09.12.13, 21:14
Geek Uninstaller си е безплатен, плагиатскa версия за пиър на Uninstall Tool. И двете програми една майка ги е родила и са с еднакви качества, тук PRO функции няма да намерите, те са мит.
johnmotson
Вто, 10.12.13, 10:43
Има си и Pro версия tegote ...

tegote
Вто, 10.12.13, 12:35
Приятелю johnmotson, ако по-рано беше активен тук да следиш темите, щеше да си наясно за какво говоря. Ще се повторя във връзка с мониторинга. Тествал съм Uninstall Tool да проверя до колко е вярно сканирането.
Направи следното:
Направи снимка на системата. Стартирай един инсталатор. След като завърши, стартирай друг инсталатор. Завърши мониторинга с нова снимка на системата. Хайде сега погледни какви изменения ще ти покаже по време на инсталацията. Ще видиш измененията само от първия инсталатор, но не и от втория.
Пишман шарлатани. Реално GeekUninstaller е същото - Uninstall Tool, с разликата че при едното ти искат парите. Караджата трябва да се засрами, че той е качил отрочето GeekUninstaller на тия шарлатани.
karadzha
Вто, 10.12.13, 18:18
” Приятелю johnmotson, ако по-рано беше активен тук да следиш темите, щеше да си наясно за какво говоря. Ще се повторя във връзка с мониторинга. Тествал съм Uninstall Tool да проверя до колко е вярно сканирането.
Направи следното:
Направи снимка на системата. Стартирай един инсталатор. След като завърши, стартирай друг инсталатор. Завърши мониторинга с нова снимка на системата. Хайде сега погледни какви изменения ще ти покаже по време на инсталацията. Ще видиш измененията само от първия инсталатор, но не и от втория.
Пишман шарлатани. Реално GeekUninstaller е същото - Uninstall Tool, с разликата че при едното ти искат парите. Караджата трябва да се засрами, че той е качил отрочето GeekUninstaller на тия шарлатани. „

Голяма шашма или шашка?! си - GeekUninstaller е на един разработчик, а Uninstall Tool е на компания CrystalIdea
Може да се провери лесно
Тъй че няма от кво да ме е срам, ами ти вземи по-малко да лъжеш и да плещиш глупости

tegote
Вто, 10.12.13, 23:23
Няма как да знаеш Караджа! Автора на Geek сам пледира и подрежда програмата си като една и съща в две версии - едната е безплатна, а другата платена. На сайта му лансира платената програма точно до неговата. Опитва се сам да си спами своята програма. Или по-скоро пренасочва потребителите, които смятат, че могат да си позволят да плащат. Той е част от тази компания. С две думи - GeekUninstaller = Uninstall Tool. Дори да не е част от екипа, този автор плагиатства от Uninstall Tool, на почти всички места ще намериш потребител, който да ти го каже. За съжаление обаче вече казахме, че Uninstall Tool не е нищо повече от бъркащ деинсталатор. И двете програми са на мошенници. Едната те лъжат че ползваш PRO, а другата е крадена.
karadzha
Сря, 11.12.13, 02:53
” Няма как да знаеш Караджа! Автора на Geek сам пледира и подрежда програмата си като една и съща в две версии - едната е безплатна, а другата платена. На сайта му лансира платената програма точно до неговата. Опитва се сам да си спами своята програма. Или по-скоро пренасочва потребителите, които смятат, че могат да си позволят да плащат. Той е част от тази компания. С две думи - GeekUninstaller = Uninstall Tool. Дори да не е част от екипа, този автор плагиатства от Uninstall Tool, на почти всички места ще намериш потребител, който да ти го каже. За съжаление обаче вече казахме, че Uninstall Tool не е нищо повече от бъркащ деинсталатор. И двете програми са на мошенници. Едната те лъжат че ползваш PRO, а другата е крадена. „

Uninstall Tool не ползвам, а и в момента карам на IObit Uninstaller и по-рядко с GeekUninstaller.

johnmotson
Сря, 11.12.13, 10:11
На Iobit ънинсталера е хубав, както и целият им инструментариум! Грешка е човек да е "кон с капаци" и да не поглежда другия подобен софтуер! Ползвам няколко ънинсталера но по-добро впечатление ми прави GeekUninstaler с минималистичен интерфейс, който никога не оставя дори и миниатюрни следи /записи/ , които в последствие да ми пречат най-много при регистрация на по-нови версии. Така също и възможността за силово премахване.
   За заимстването: Нормален процес, който се използва при създаването на новия софтуер! Това, че еди-кой си автор бил първи, отдавна не е меродавен фактор,сравнението е ЕДИНСТВЕНО на база ефективност на продукта!
tegote
Сря, 11.12.13, 10:32
Темата продължава и завършва в Geek Uninstaller Free
tegote
Пет, 20.12.13, 20:35
Интересна екстра ни предлага µTorrent: скриване на сийдър сред лийчърите.
Новата функция не съм забелязъл в продължение на няколко версии.

zlatena
Пет, 20.12.13, 20:46
И кое и е интересното?
За мен например няма грам стойност

< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.