download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Avira Free Antivirus

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 04.05.08, 05:13
Здравейте! Бих искал да помоля за съвет! От 2 дена използвам free версията(AntiVir PE Classic) на Avira-та, но след, като изтекоха 24 часа от инсталацията и, не се ъпдейтва, или по-точно...като я ъпдейтвам и "ръчно", ми изписва, че притежавам "последната оптимална защита", но иконата в статуса за ъпдейт не е зелената отметка, а оранжев удивителен знак, което ме притеснява. Понеже ползвам програмата само от 2 дни и незнам на какъв период се ъпдейтва, но след като за 36 часа няма нито един ъпдейт(правя го и ръчно) започвам да се притеснявам. Моля тези, които ползват програмата от повече време да ме "светнат", ако знаят нещо по въпроса. Предварително ви благодаря!

P.S.
Искам да се извиня на shaman, не съм видял неговият коментар

"Няма никакъв проблем,слу4ва се много рядко,предимно по по4ивните дни да няма ъпдейт.
Ако не ви пре4и обърнете внимание на това което ви изписва в такива слу4ай.
Най вероятно е нещо от рода на-За момента вашата антивирусна е активна,или нещо подобно(up to date).
Няма нужда от стряскане, ,най много да добавят някой нов "слухар".

И при мен се случва точно по почивните дни, но понеже коментара е от преди 2 години все пак( Пон, 18.12.06, 22:16) бих помолил за актуален отговор, макар да осъзнавам, че отговора до голяма степен ще е същия. Предварително ти благодаря shaman!

редактиран от anonymous на 04.05.08 12:38
редактиран от anonymous на 04.05.08 12:42
редактиран от anonymous на 04.05.08 12:42
редактиран от anonymous на 04.05.08 12:45
anonymous
Вто, 20.05.08, 10:31
Споделете ако обичате дали ще работи добре с VISTA 64bit ? Аз лично я ползвам на xp но ми се щеше да я сложа на VISTA... та ако някой има впечетления нека обади... благодаря предварително...
shaman
Вто, 20.05.08, 16:39
Да, ще работи.
heruvim- видях 4е сам си отговорил на въпроса си,затова не ти отговорих.Надявам се да е било от това което е казано.
_____________________________
In The Hands of The Shaman ®
anonymous
Чет, 22.05.08, 19:22
Здравейте всички(и ти приятелю Шаман)
Не отдавна попаднах на 1 програмка която не е толкова известна може би поради фактита,че все още хората нямат достатъчна информация за подобен род програми.
Пиша точно тук в коментарите на Avira защото я пробвах заедно с Avira.
Програмата е Dynamic Securiry Agent и е безплатна!!!
Тя работи(или всъщност е ХИПС).Забелязвам обаче,че има хора които са запознати с този род програми!!!
Инсталирах я заедно с Avira и Комодо и те работят в перфектна съвместимост!!!
Програмата е доста лека-заема само 3.18 Мо за функциите които притежава.
ще обясня програмата по най-простя начин за да може и Царя и Пъдаря да ме разберат.
Това е програма която нима UpDate.няма сканер,и много други неща която 1Antivirusna притежава.Ти работи на принципа като Файруолл.Значи на принципа на 1 пазач които следи за всички промени в компютъра и съобщава като излизат ПопУп да пусне ли това или да го блокира.От вас зависи дали ще си пуснете Вируса.Антирооткит.Spyware,и др.Тя играе роля на Антивирус Антиспъваре,Файруолл и т.н.
Притежава карантина и там може да погледнете дали нещото което е вътре дали да го пуснете или да го блокирате.
В началото е малко досадна с прозорците които те питат постоянно какво да прави,но като мине този"кърс на объчение"всичко е нормално.
Представете си,че сте поканили гости във вашия палат и на въода сте сложили портиер които да пъска вашите гости(програмите)
,но понеже той е нов и не познава вашите гости ви пита кой да пусне или кой да спре до куто ги наъчи.След като ги наъчи не ви пита и сам работи докуто не се появят нахалници които искат да влязат и той ги слага в карантина за да може вие да видите дали са ваши гости или не!!!!
Написах това точно тук защото смятам,че Avira Dynamic Security Agent Файруолл е най добрата защита(може и с друга Антивирусна да пробвате)е 1 Доста добра защита за всеки които търси да бъде максимално защитен.
Надявам се да съм била от полза на много от вас защото никъде в Сайт-а не видях нищо за нея.
Mejdy дръгото най важното е,че почти няма настройки и ви съветвам да ги оставите така както са!!!
Ако някои иска да види тестове направени с програмата и как тя минава тестовете може да погледне в този Сайт(на Френски,но всичко може да си го преведете Google)
www.Malekal.com-vutre влизате на Айде Логициелс-после слизате надоло до Лес ИДС (Интрусион Детектион System) и след това влизате в Dynamic Security Agent.
Този Сайт е направен от 1 Инжинер по Информатика и вътре може да намерите доста отговори на ваши въпроси.За жалост на Френски,но съм убедена,че ще се справите с превода.
Merci
редактиран от anonymous на 22.05.08 19:23
anonymous
Нед, 15.06.08, 16:46
Dynamic Security Agent беше обявена за опасна от Tune Up Utilities!! Внимавайте!
anonymous
Вто, 17.06.08, 20:33
това е една от най-добрите безплатни антивирусни програми ако има по-добра да ми пишат ! Има и една много добра АVG
anonymous
Сря, 18.06.08, 22:32
онзи ден си я дръпнах от тука и ми харесва как работи,лека е,даже преди малко ми намери троянски кон???!!!в компа,Досега бях с АВГ8 нонещо не ми хареса,едвам я деинсталирах,много е бавна.Преди това ползвах версията 7.5,по ми харесваше.После малко и ПАНДА,но тя пък нещо се прецака,но ми вършеше също добра работа.Сега ще видим как ще се представи тази Авира
anonymous
Чет, 26.06.08, 20:14
Тия набедени антивирусни програми,Касперски,АВЖ и други да го духат,компютъра ми е бъкан с вируси,а нищо не откриха.Най после тая програма ми откри 8 червея,и сума ти и и други вируси.Не вярвайте на прехвалените ягоди,а пък за купуване и дума да не става.Плащах за НОД,и ми напълни компютъра с вируси,а аз си мечтоех за защита,викам си,оооо НОД,сега съм защитен.Защитен грънци.
anonymous
Сря, 09.07.08, 22:14
Savaota не , че съм някой инжинер , но мога да ти кажа , че на компютър с вирусчета в някои случеи при смяна на антивирусната програма вирусите заблуждават програмата , че няма вируси и просто си трупаш и трупаш вируси !
anonymous
Съб, 06.09.08, 18:49
Здравеите и аз съм със тази версия на Avira-та от 2 седмици и съм много доволен лека и изобщо не товари.Обаче дади ми лиценз за 1 година само т.е. до 28.8.2009 г. като изтече лиценза тога какво правим това ми е единствения въпрос иначе програмата е чук

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.