download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

DriverMax

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
joniewalker
Съб, 07.01.12, 00:52
Ползвам я за намиране и инсталиране на драйвери, които не мога да намеря другаде. Досега поне два пъти ме е спасявала.
квант
Пон, 09.01.12, 21:12
Моля, уточни коя от двете програми ползваш, защото не е ясно.
” Ползвам я за намиране и инсталиране на драйвери, които не мога да намеря другаде. Досега поне два пъти ме е спасявала. „
emonews
Пон, 09.01.12, 23:23
Какво значи спасявала ме е , как ще те спаси програмата , да не би драйвера да е некво редко животно дето не се намира никъде? Тея програми са предназначени да ти намерят драйвер по мързеливия начин.Но се справят доста зле.
Драйвер- от сайта на производителя на хардуера!!
редактиран от emonews на 09.01.12 23:24
квант
Сря, 11.01.12, 22:42
Принципно си прав, но всяка теза има изключения.За някои по - стари хардуерни устройства производителите вече не предлагат драйверна поддръжка, тогава прибягваме до специализирани сайтове, от които при голям късмет си ги набавяме. Но ако от съответния хардуерен производител съумеем да си изтеглим оптималните драйвери, тогава следва досадните им инсталации един по един. Но с подходящата програма, като си направим бакъп много лесно и бързо ги импортираме в системата. Тук не става дума за мързел, а за удобство и пестене на време.
” Какво значи спасявала ме е , как ще те спаси програмата , да не би драйвера да е некво редко животно дето не се намира никъде? Тея програми са предназначени да ти намерят драйвер по мързеливия начин.Но се справят доста зле.
Драйвер- от сайта на производителя на хардуера!! „
emonews
Сря, 11.01.12, 23:28
Оптимално тук е ключовата дума, защото когато веднъж използвах подобна програма ,тя твърдеше, че поне 5 от драйверите не са актуални, изтегли си ги но се оказа че това са по скоро програми, които добавят някаква функционалност на мишката, аудиото, видеото и т.н
А пък линдолса (7) доста добре се справя със намирането и ъпдейтването на драйвери.
joniewalker
Чет, 26.01.12, 20:56
” Какво значи спасявала ме е , как ще те спаси програмата , да не би драйвера да е некво редко животно дето не се намира никъде? Тея програми са предназначени да ти намерят драйвер по мързеливия начин.Но се справят доста зле.
Драйвер- от сайта на производителя на хардуера!! „

Когато ЗНАЕШ какъв е драйвера или за какво устройство - ясно - 2 мин. и си ок. Обаче когато НЕ ЗНАЕШ и когато програми като Driver Genius Professional Edition не помагат - тази ПОМАГА. Поне при мен два пъти.

редактиран от joniewalker на 26.01.12 20:56
karadzha
Пет, 04.10.13, 12:57
DriverMax си е класика и е по-добра от доста платени програми от бранша.
Неизвестно защо иска да ми изтегли AMD драйвер при положение, че за мой комп е табу да работи с тази компания

ПП Моята версия е 7.18 и е от вчера, а тук гледам е 7.17 и е от днес

johnmotson
Чет, 02.07.15, 14:18
От много години ползвам Driver Booster Pro и съм страшно доволен, достатъчно е само да се стартира и веднага показва кои драйвери са за обновяване, тегли и си ги инсталира автоматично ako ще и по 10 наведнъж! Сканиране веднъж седмично е достатъчно.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.