download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Comodo Firewall

< 1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 02.05.06, 15:45
НЕ Я СВАЛЯЙТЕ! БЛОКИРА ВИ ДОСТЪПА ДО ИНТЕРНЕТ И ВИ РАЗБЪРКВА ВСИЧКО В КОМПЮТЪРА.
anonymous
Сря, 10.05.06, 10:30
ама наистина ли блокира достъпа?
anonymous
Съб, 27.05.06, 00:23
не ми пречи да лизам в нета.Потарси причината другаде.Но "comodo" не може да ми премахне две гадинки.
anonymous
Пон, 14.08.06, 14:33
Току-що си я инсталирах тази програма. Първи впечатления - бавен старт на операционната и на остналаните програми впоследствие, но това не е нещо особено защото се случва доста често по други причини. Отначало е страшно досадно докато си направиш exception list, защото не одобрява firefox, изписа чак че системата се е крашнала. Засега това са накратко впечатленията ми. скоро ще дам пълен коментар
joro_gan4ev
Сря, 23.08.06, 18:33
-> goro71 -> Пич, току-що разкарах ZoneAlarm /един месец работи без проблем, но от две седмици ми взе здравето/ и си инсталирах Comodo Personal Firewall . В момента, в който усетя, че се гаври с мен, ще я махна и ще пробвам това, дето го предлагаш! Свалям го, за да го имам, за всеки случай.
anonymous
Пон, 04.09.06, 00:19
С моя опит твардя смело че тая програма си я бива и то доста много....а за интернета на които му го блокира да провери пак настроиките ако знаесх как разбира се...дръга защита която е добра е на Lavasoft personal firewall.......a za BlackIce съм против нея защото не лови нищо...а които са фенове ето ви нещо да пробвате и тогава пишете а не да хвалите нещо подобно като AVG ...........http://www.firewallleaktester.com/index.html .........a що се отнасв до антижирусна за мен най добрите са NOD 32 и McAfee.VirusScan.Enterprise.v8.0i-SSG............тествал съм ги и само те ме защитиха....за сега....хайде кажете и вие по нещо
anonymous
Вто, 05.09.06, 21:44
A aз мога да ви кажа, че тези програми са пълен бошлаф по много причини:

1. Windows не отваря портове, както си мислите. Мрежовите сокети (TCP/IP) са на практика виртуални, не както LPT, COM, USB портовете :) С други думи - трябва да имате приложение, което ги "отваря" и чак тогава нещо може да се закачи там. Най-просто казано - ако не пускате сървърни услуги и спрете ненужните и вредни приложения на М$, вкл. псевдошпионските им сървиси няма да имате отворени портове.

2. Ако ползвате Internet Explorer, което за жалост понякога се налага - например ако в службата ви карат да си попълвате работното време в Project Server или подобен софтуер на М$, или написан некадърно от друга фирма - няма начин; тогава винаги има вероятност нещо да се възползва от неподозирана възможност (not bug,it's a feature, както казват нашите приятели от М$) и да ви "удари" под кръста.

3. Windows NT/2000/XP/2003 си има много добра, но сравнително малка известна възможност за филтриране на пакети - IP Security Policy. Само че е трудна и бавна за конфигуриране. Но не чак толкова. Принципът е почти както при iptables за Линукс (който има и порт за Windows впрочем) - блокирате всички входящи и изходящи връзки и пускате само тези, които искате - по адрес, порт и др. признаци.

4. Винаги можете (и е супер препоръчително) да сложите един по-слабичък компютър с *BSD (OpenBSD, FreeBSD, NetBSD, BSDi, PC BSD или др.), Линукс, Solaris или др. Unix OS, който ще ви пази супер добре от всякакви атаки. С времето ще се научите да правите много "магии" - филтриране на реклами, файлове с вируси и т.н.

И накрая ви остава възможността да ползвате вградения firewall на Win XP SP 1,2 - въпреки че и той не е приятен за конфигуриране. И разбира се - получавате доста по-бавен компютър и не винаги особено сигурен :)

anonymous
Сря, 13.09.06, 22:06
сегстрикер е ходил на училище редовно
сас всека по нова верция на виндовс положението става все по- лошо
2007 ще е неударжимо
как да се спечели битката сас дявола?
вирусите вземат врах-по силни са
anonymous
Чет, 21.12.06, 18:15
Freeware ???? Licence Type: Trial (30days). Нали беше free или не съм видял както трябва?
anonymous
Сря, 27.12.06, 21:09
Стената си е много добра ползвам я заедно с антивирусната програма на Comodo и нямам абсолютно никакви проблеми.

< 1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.