download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Skype

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 30.04.08, 09:55
Не можеш да се обаждаш към мобилни и домашни телефони защото ти трябва Skype кредит!!!!
anonymous
Сря, 30.04.08, 18:09
” #
Събота, 01.03.08, 15:42, eve_100:
Цитат на dakata4156 от Четвъртък, 28.02.2008 17:24
” искам да питам само нещо някав ми влязал в скайпа и ми пише простотии на абонатите ми само и ме дразни и ако го фана ще го пребия ама не го знам кой е ,казаха ми че е имало такава програма за гледане на паролите ми за скайпа нз моляви помогнете ми :) „
няма такава програма.поне аз не знам. еми смени си паролата на скайпа за да не ти влиза повече в твоя скайп.

има такава програма и се казва ЦМД това не е програма този файл го има на взеки компиотар а и ако му знае е-мейл а колкото и да я сменя пак ще я знае

И аз имам същия проблем,но знам е-майла на този който ми прави простотиите,не става със смяна на паролата-пак си влиза.А какво се прави с това ЦМД.Ще почерпя за помоща,че ми писна от такива кретени.
anonymous
Пет, 16.05.08, 23:52
Моля някой да помогне за следния проблем-появи ми се това съобщение"Skype не може да продължи и се затваря.Откриване на файловете,необходими за работата на Skype е невъзможно.Моля,изтеглете и преинсталирайте Skype за да отстраните проблема.''Но като го сваля и опитам да го инсталирам не става и пак се появява същото съобщение.Изчистих регистрите и пак не става нищо,дайте съвет какво да правя.
anonymous
Сря, 04.06.08, 14:41
Skype e компактна програма за провеждане на безплатни телефонни разговори из целия свят. Дори може да се каже, че продуктът превъзхожда обикновените телефони, предоставяйки по-добро качество на звука. Друго предимство на приложението е, че работи дори през firewall и не се нуждае от конфигуриране. Програмата използва P2P (peer-to-peer) метод, за да ви свърже с други потребители. Използваната технологията е доста стабилна, а навигацията е много лесна и удобна. Програмата е снабдена с многоезичен интерфейс и има наличен български. Авторите гарантират, че Skype не съдържа шпионски приложения.

Никакво колебание, масово трябва , трябва всички да си общувате с нея , и е безплатна - нали така ?

anonymous
Чет, 05.06.08, 02:18
След почистване на компа от вирус на скайпа не се зареждат екстрите,освен това не се зареждат страниците след като се логна в пощите ми в abv.bg и yahoo.com и не тръгва онлайн радио на уинампа.Предполагам,че се е изключил или включил някоя услуга в бозата ама нямам идея коя.Гореспоменатите програми съм ги преинсталирал ,но не помогна.Някой ако може да помогне.
anonymous
Чет, 05.06.08, 11:05
” искам да питам само нещо някав ми влязал в скайпа и ми пише простотии на абонатите ми само и ме дразни и ако го фана ще го пребия ама не го знам кой е ,казаха ми че е имало такава програма за гледане на паролите ми за скайпа нз моляви помогнете ми :) „

Първо, да ти кажа, няма такава програма за Скайп. Сигурно ти е разбрал по някакъв начин паролата или, може би, е някой, който не подозираш, знам ли... За мен едно от неприятните неща е, че може неограничен брой кашони да са в един Skype. Смени си паролата и това е.

anonymous
Чет, 05.06.08, 21:23
e
 e
anonymous
Съб, 07.06.08, 14:43
Тази версия не е читава. Мозилата не ми отваряше изображения докато не махнах скайпа. Сега търся по-стара версия, защото тази не струва!
anonymous
Пон, 09.06.08, 15:46
go to www.skype.com download какво толкова.
аз нямам никякви проблеми с новата версия на скайп. много съм доволен.
anonymous
Съб, 14.06.08, 15:32
Може ли някой да ми каже защо не мога да си искарам хронологията на чата с абонатите в списъка ми??????????????????????Скоро правих формат,може ли да има нещо общо?
редактиран от anonymous на 14.06.08 16:01

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.