download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Skype

Автор
Съобщение
stoqncho
Нед, 22.01.12, 11:46
Този текст от описанието вече трябва да се изтрие.
Цитат
” Изисква връзка към интернет за да свали всички данни необходими за инсталация. „
редактиран от stoqncho на 22.01.12 11:46
karadzha
Чет, 12.04.12, 22:39
” "Skype" е просто супер програма и не може да се сравнява по качество с никоя друга (беше създадена на инат от много способни хакерчета) и няма аналог. Всеки може да си я изтегли свободно от сайта й http://skype.com/ . Версиите вече не са Бета (включително за камера), има вграден български език за разлика от по-старите версии, където се налагаше допълнително вмъкване. Познавам много хора, които я ползват с различни камери и нямат проблем с тях - просто изтеглете директно от сайта последната версия - вече 2.0.0.97. Аз ползвам "Skype" от първата му версия и не съм се разочаровал никога. Програмата работи през "стени" и всевъзможни защити, а се защитава сама и не допуска никакви външни намеси - просто един сигурен канал за аудио-видео връзка + директно изпращане на файлове до насрещния абонат, независимо от размера им (суперудобна функция, която липсва на други подобни) „

Усмивки от старите ленти - имаше такава филмова поредица за неми филми, ама в ДБГ сте все деца и едва ли я знаете Освен Скайпито има и други не по-лоши, например ooVoo

Спам - мнение на караджата фийч. фрозен

joniewalker
Пет, 13.04.12, 06:29
Усмивки от старите ленти - имаше такава филмова поредица за неми филми, ама в ДБГ сте все деца и едва ли я знаете Освен Скайпито има и други не по-лоши, например ooVooСпам - мнение на караджата фийч. фрозен

Маааалко по-лоша е оВо. Малко по-малко възможности, по-малко качество на звука, по-малко абонати. И съвсем неизвестна, особено ако трябват контакти зад океана да речем.
Скайпа все още няма алтернатива. За съжаление, де.

stoqncho
Пет, 13.04.12, 09:53
” Освен Скайпито има и други не по-лоши, например ooVoo

Да е сайт, че да се чудиш през кой браузър да влезеш в него, ама не е. Няма как да убедя абонатите си(познати, приятели, роднини и т.н.) всички те да ползват друга програма, която не е универсална, както казах не е като сайт и браузър.

tegote
Пет, 13.04.12, 11:01
Ми че то е същото като да караш хората да минат от уиндоус на линукс! Е няма как да стане.
joniewalker
Пет, 13.04.12, 11:03
” Ми че то е същото като да караш хората да минат от уиндоус на линукс! Е няма как да стане.
Не е същото рабира се. Но микромеките ако тръгнат да го комерсиализират тогава може и да стане.
океан
Пет, 13.04.12, 11:42
” Ми че то е същото като да караш хората да минат от уиндоус на линукс! Е няма как да стане. „
Хората ще минат на линукс.И скайп ще бъде забравен.Бъди сигурен в това.Само въпрос на време е.Както е с телефоните и таблетите ,така ще стане и с компютрите.
И между другото е много по добре на линукс.
И запомни това.След една година и ти ще си на линукс.
tegote
Пет, 13.04.12, 12:10
Ама той скайп си е комерсиален. Можеш да си купиш премиум да говориш до телефони. Само че за GSM плащаш 62 ст. на минута, и то не включва тези 15% данък, които наливаш за да заредиш акаунта, което значи 77 ст. за минута разговор или 1.54 лв. за прехвърлени 60 секунди разговор. Таксуването става на минута без секунди. Същото като Ем Теле и неговото отроче БОБ! Ако говориш минута или минута и една секунда, тогава ти го таксуват за 2 минути! Не знам обаче каква е тарифата за стационарен телефон. Хватката обаче е да им плащаш месечна такса близо 14 лв. Не знам обаче защо България я няма в списъка. В списъка преференциите ползват развитите страни, понеше са социално слаби и имат нужда от помощ.

ПП: @океан, ще видим. Разбирам го, че под небето има място за всички и за всичко.

joniewalker
Пет, 13.04.12, 12:45
” Хората ще минат на линукс.. „

Никога.

” ...И скайп ще бъде забравен... „

Никога. Поне пет десет петилетки.

” ...Както е с телефоните и таблетите ,така ще стане и с компютрите... „

Никога. То не е и станало!

” ...И запомни това.След една година и ти ще си на линукс. „

Глупости. Никога. И дори нямам и намерение. Понаразбирвам го и - никога - няма да мина на него. Както и все още към 95% от битовите потребители. За последната петилетка от няколкостотин инсталации на домашни потребители на джама имам едно - две запитвания за пингвина. И те не се състояха. Инсталирах - джама.

joniewalker
Пет, 13.04.12, 12:49
” Ама той скайп си е комерсиален.... „

Само една мноооого малка услуга на Скайп е комерсиална. Много потребители, много наистина, дори и не знаят, че има такава. Или - 100% от потребителите могат да го ползват за Р2Р разговори , а който иска дава кинти и за мобиле разговор. Да не би мобилните разговори иначе да са безплатни? Колкото до цените - кеф ти скайп, кеф ти Мобил-тели колкото искаш. Ще има и още тази година, чувам.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.