download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

VoipDiscount

<1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
brucorp
Пон, 24.04.06, 18:54
Забелязах, че не само трае разговора по 1 мин. но и след 5-то обаждане иска Money и не дава да се набира:)
В момента чакам да пуснат малко аванта от поканата.
anonymous
Чет, 27.04.06, 01:13
каде мога да платя
anonymous
Чет, 27.04.06, 15:11
Ами ако четеш коментарите...ще разбереш,по-нагоре,човека си и обяснил толкова перфктно,ама няма кой да чете. еййй
anonymous
Чет, 27.04.06, 15:12
ето ти ако ти и трудно да го намериш !!! """Много е лесно да си закупиш кредит от България!
Единственото неудобство е подробната регистрация, но тя става за 10-15мин.

 - поръчката се прави като се логнеш на сайта с юзера и паролата си myaccount.voipdiscount.com/clx/
 - правиш заявка за закупуване на кредит.
 - ще стигнеш и до метода на заплащане, където ти излизат много видове кредитни карти, ако нямаш такава избираш MoneyBookers - тук вече идва подробната регистрация, в края на която получаваш точната банкова сметка на която можеш да преведеш парите.
Така реално имаш имаш разплащателна сметка в MoneyBookers с която на практика можеш да пазаруваш на всякъде. В нея може да превеждаш колкото си искаш пари, те си остават твои. В случея ако правиш превод към MoneyBookers във лева, хубаво е да са малко повечко (да речем за 10 евро може да се закръглят на 20 лева) така ще е сигурно че след превода със сигурност ще са в наличност 10 евро. MoneyBookers не взима никакви комисионни, единствено банката от която превеждате парите взима такса за превода която е 2-3 лева освен ако е РайФайзенБанк. Това е банката с която MoneyBookers работи директно, тогава става без такси и превода в рамките на деня! Ако банката е друга, получава се забавяне от 2 дена.
И така... ако се забавите с плащането няма проблем, след 7 дена MoneyBookers ще ви уведоми че поръчката за VoipDiscount остава неизпълнена понеже не достига кредит. След като решите че все пак искате да си закупите кредит, можете да преведете парите по всяко време, и когато той вече бъде в наличност в MoneyBookers (тя ще го пази без да го изразходва за VoipDiscount защото поръчката вече е анулирана) необходимо е пак да поръчате кредит за разговори от myaccount.voipdiscount.com/clx, избирате пак MoneyBookers, в препратката към сайта на MoneyBookers си въвеждате юзера и паролата от регистрацията по-рано, без допълнителни глупости, само с едно потвърждение и вече сте платили и можете веднага да ползвате кредита за разговори. MoneyBookers ще ви уведомява за всяка една заявка за плащане, и докато не я потвърдите тя не се извършва, така че няма от какво да се притеснявате за парите си.
Веднъж минали по този път, ще осъзнайте колко всъщност е проста тази система, ще осъзнайте и удобството от разплащането което е и по-добро и от това ако използваш кредитна карта от България."""

  Айде четете и ....говорете на воля. Толкова е елементарно...

anonymous
Вто, 16.05.06, 18:28
Ми аз имам 18 абоната и защо ми дадоха само 1 евро.Гоорих вече с 3 GSM и става.
редактиран от anonymous на 16.05.06 18:28
anonymous
Сря, 17.05.06, 10:49
Здравейте ,
Някой може ли да ми каже как точно се изписва номера на телефона при регистрация , и плащане на кредита ?
Понеже при самата регистрация ти изкарва две 00 в началото ?
Да речем след тези две 00 идва кода на страната , после кода на самия град , и той ако има 072 , то тогава 0 слага ли се ?
Също така за GSM-те ако започва например с 0888 , дали се слага 0 отпред ?
Молба :
Някой ако е превеждал пари, и е запознат с нещата то нека да каже ....
anonymous
Чет, 18.05.06, 09:58
не се пишат нулите.например става 0035972ххххх.А за GSM 0035988ххххххх. Програмата наистина е много добра.дава ти 7 дена да говориш на БТК без ограничения.
anonymous
Нед, 21.05.06, 12:30
Ами когато ти изтекат 5те разговора какво правиш?
anonymous
Нед, 21.05.06, 16:06
VoipDiscount е нова програма като Skype за провеждане на безплатни разговори в Интернет,с тази разлика,че може да се обаждате и на телефонни номера чрез компютъра си!Чрез една добре измислена система на реферали,Вие получавате почти неограничен лимит на използване!Важното е да я препоръчате на свой приятел,след като той/тя/ се регистрира като нов абонат,Вие да го добавите в списъка си с контакти!Не е трудно-опитайте!За всеки нов свой приятел,добавен от Вас,ще получите по 1 Евро и 7 дневен неограничен достъп за избиране към телефон!Желая Ви приятни разговори!И.....ако може,да Ви добавя в списъка си с приятели!Изпратете mi e-mail с коментар за програмата и името,с което сте се регистрирали,за да ви позвъня,може и на телефон-вече ще ми е безплатно! За всеки нов приятел,който намерите и си го добавите,ще получите кредит от 1 Евро и 7 дневно неограничено повикване. Как ще стане това? Просто изпратете емайл от сайта на VoipDiscount от секция "Invite your friends...and earm FREE credits!" на свой приятел. Само ако вашият приятел се регистрира, ще получите кредит от 1 Евро,плюс 7 дневно неограничено повикване към телефон!Колкото повече приятели насочите към програмата ( това става като кликнат върху долната част на прозореца на VoipDiscount с надпис "Invite your friends...and earm FREE credits!" и в отворената страница в Интернет да препратят към други техни приятели като им попълнят e-mail-ите и вие също добавите в списъка си с контакти). Така вашият кредит ще става все по-голям.Безкраен. Вие ще получите кредита си(обикновено в рамките на 1 час) след добавянето им в списъка ви с контакти.Тази referrer програмна система работи само за нови потребители на VoipDiscount (при добавянето им в списъка ви с контакти),вие само така ще получите кредита си в рамките на 1 час!След това говорете,колкото си искате! Запомнете-трябва Вие да сте препоръчали програмата и след това да добавите името на този абонат в списъка си с контакти!Към GSM отчита 0.24 Евро на минута,независимо към кой мобилен оператор е!
За повече информация и за VoipDiscount на български,посетете http://qroslava.dir.bg
Подобна на тази е и програмата VoipCheapCom,но тя не дава тази възможност за зареждане на кредит безплатно!
Към домашни телефони програмата не отчита!
Абсолютно същата като VoipDiscount е и програмата VoipStunt!При нея също работи тази система на реферали-тествах я и си заредих кредит чрез "зарибяване " на приятел!Кредитът е също 1 Евро и е за 7 дневен период,в който говорите неограничено със стационарни телефони!Нали все пак не плащаш нищо!Все е нещо!
редактиран от anonymous на 21.05.06 16:13
редактиран от anonymous на 21.05.06 16:16
редактиран от anonymous на 21.05.06 18:25
anonymous
Сря, 31.05.06, 15:55
На 30.06.2006г. изтеглих програмата ,но не може да се телефонира на никого.Ако някой е изтеглил след тази дата и всичко е наред моля да се обади.Същото е и с Voip Buster и с VoiрCheap.Освен това е невъзможно да се деинсталират.
lila3211@abv.bg

<1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.