download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Игри ( Предложения и мнения ) - За всички които търсят приключения

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 31.07.07, 10:25
Играл съм я и то наскоро много е добра но казват че halo 2 става само за вистата :-(
epon
Вто, 31.07.07, 10:30

RE: Игри ( Предложения и мнения ) - За всички които търсят приключения

” Мерси за линка ма тва нфс на мен като го пусна и ме изхвърля ! „

Еми нз аз не съм я дърпал от тук а от фтп-то и нз защо ти прави така. Може крака да не е вред нз

anonymous
Вто, 31.07.07, 11:13
rite за Halo 2 има пач , с който може да се играе и на Windols XP

ето то линк към Halo 2 + patch for Windols XP

ИЗИСКВАНИЯ::::::::
Computer processor 2.0 gigahertz (GHz)

Memory 1 gigabyte (GB) or random access memory (RAM)

Hard disk space 7 GB of available hard disk space. The dedicated server and the map editor require more hard disk space.

Video card ATI X700 or Nvidia 6100 display adapter with 128 megabytes (MB) of RAM and the following features:

##Начин за подкарване на играта (няма нужда от инсталация):
1.Отваряте папка:INSTALL THESE FIRST

1.1 Инсталирате файла XLiveRedist1.0.6027

1.2 Инсталирате файла vcredist

2.Отивате в папка HALO2

2.1 Стартирате играта от XP PLAY HALO 2

anonymous
Вто, 31.07.07, 11:29
супер МЕРСИ МНОГО обаче маи няма да я тегла сега :-( нещо малко ми е паметта
редактиран от anonymous на 31.07.07 11:31
anonymous
Вто, 31.07.07, 11:37
Няма проблем ако ти трябва още нещо пиши и ще видя како мога да напрая , това се отнася и за всички останали
А колкото се отнася до тия които обичат игри от сорта на Lineage , World of WarCraft and MU им препоръчвам да пробват Sacred и Sacred Underworld ( за да я подкарате ви трябва оригинала Sacred )

Sacred - Линк
Sacred Underworld - Линк

## Коментар : Ето че една на пръв поглед слаборекламирана и невзрачна игра като Sacred се оказа истинско бижу насред боклука който се изсипва върху нашите глави и ни зарива всеки месец. Същинска зарибявка, пълна с изненади и свежи идеи. Ето така накратко може да се характеризира Sacred. Действието в тази игра се развива в един огромен фентъзи свят, разделен на цели шестнадесет местности. Всяка една от тях е създадена с огромна доза въображение и е населена с безброй гадове, наточили зъби и мечове в готовност за див бой.

Sacred пресъздава отново вечната приказка за борбата между доброто и злото. Един ден луд и грозен некромансер на име Шаддар привикал в света на кралство Анкария демона Саккара – изключително мощна твар, която на практика може да унищожи всички ни с един замах. За зла участ некрото не успял да го овладее и да установи контрол над неговото съзнание. Демонът успял да се откъсне от приковаващата го магия и в един светъл за Анкария ден започнал да броди из земите на това красиво кралство, сеейки хаос...

Има ли кой да спре зловещия Саккара?

Древните герои

Още със стартирането на Sacred ще бъдете подканени да изберете един от общо шестте игрови персонажи. Не е необходимо да определяте техните статистики и умения. Единственото нещо, което се изисква от вас, е да си напишете името и да изберете нивото на трудност. И готово – скачате директно в света на Sacred!

Всеки от героите започва на различно място и има свой собствен туторииъл, но след има-няма десетина минути игра се оказва на един и същи път с останалите. Ако предпочитате близкия бой и смятате да се специализирате в използването на всички възможни видове мечове, брадви и тем подобни колещи оръжия, то широкоплещестият гладиатор е създаден специално за вас. Но не очаквайте кой знае какви мисловни операции от него.

За феновете на “Властелинът на пръстените” идеалният вариант е горската елфка. Освен че има дълги и готини крака, тя владее до съвършенство тънкостите на природните стихии. Освен това може да уцели и муха в окото с помощта на своя майсторки изработен дървен лък.

Бойният маг пък, естествено, освен да мята елементални заклинания като луд, борави виртуозно и с всякакви тояги. С тях той млати по главата тези, които по някакъв начин са успели да се докопат в близост до него.

На четвърто място застава тъмният елф – същински каратист, който може да се бие както без, така и с оръжие. Освен това поставя най-различни подли капани, в които приклещва крачището на някой орк и след това му рязва главата с двете гигантски остриета, които доста често използва.

Последните два героя са нещо наистина ново. Иде реч за серафимката и вампирката. Първата споделя едно и също родословно дърво с ангелите и представлява един истински свещен воин. Борави достатъчно добре и с така наречената божествена магия. Със сигурност не искате подобно чудо да ви се изпречи насреща.

Вампирката пък не се отличава кой знае колко от останалите герои през деня. Но когато се стъмни, нейната кръвопийска природа си казва думата. В този момент тя се превръща в адски силен и опасен боец, готов да си впие зъбите във врата на всеки, който й каже нещо "на въпреки"...

anonymous
Вто, 31.07.07, 21:19
CS 1.6
NFS PROSTREET
NFS CARBON] S.T.A.W.K.E.R
anonymous
Чет, 02.08.07, 08:46
ОЧАКВАМ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И МНЕНИЯ ЗА ИГРИ ( КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА ПРЕДЛАГА И ФИЛМИ И МУЗИКА )
anonymous
Чет, 02.08.07, 09:16
МИ ето нещо гледай филма transformers и после играи и играта
anonymous
Чет, 02.08.07, 12:53
Добра идея обаче ако пусна играта на моя комп ша гръмне , така че.... филма съм го гледал ама играта да ми тръгнеееее.... АБСУЕРТ
anonymous
Чет, 02.08.07, 13:46
ми тогавааа карибски пирати гледаш филма и после играта

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.