download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Flex Type

<1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 30.08.07, 07:29
Знам, че ще издразня повечето от вас, но ползувам Flex Type повече от 10 години-още от преди Flex Type 2K.Никога, ама ниога, никакъв проблем не съм имал.Изчел съм стотици постове за вредата от него и за ползата от инжинера.И сега пиша с "Флекс Тъпото".Да кажем, че имам повече от един компютър с Flex Type .Защо да не я ползувам като ми работи без проблем повече от 10 години?Вярно е за деинсталирането и, обаче не ми трябва да я деинсталирам - аз я ползувам редовно.Хайде някой да обясни, ама наистина оносновано, защо да не я ползувам.Защото мнения от сорта - "вземи си AMD, защото Pentium sux", "Windows е боза" или "Flex Type скапва компютъра" не ме убеждават по принцип.
anonymous
Чет, 30.08.07, 09:22
Ако това може да ти докаже нещо. И аз съм един от хората които са си патили от флекса....
anonymous
Чет, 30.08.07, 11:54
Отговарям ред по ред:
1. "Инсталация: Не отговаря на изискването да има инструкция на български." - 90% от софтуера на средностатистическия български компютър няма българско меню.Освен това, за мен това не е никакъв проблем.
2. "Деинсталация: лъже като дрът политик:" - Вярно е, но аз не го слагам за да го деинсталирам, а за да го ползувам.Освен това деинсталацията на 90 % от всеки софтуер лъже.
3. "А Windows-а ни остава засран със:.... следват няколко ключа в редгистъра и няколко .DLL файла." - и това ако е засиране.Регистъра на всеки подрастващ геъмър се засира в невероятно по-голям обем от инсталации и деинсталации на игри и прочие.
4. "Заменя ни оригиналните фонтове с други!" - също вярно, но какво става когато реша да си дръпна пакет примерно от датата едно архивче с Cyrilic fonts и да си ги инсталирам?И кой казва, че оригиналните фонтове са най-добрите.Нали Windows бил "боза".Сериозно поглгледнато никога подмяната на фонтовете не ми създавала проблем.Освен това се подменят само някои а не всички.
5. "Вижда се, че някои фонтове са почти двойно по-голями." -това е просто несериозно.Ако след като съм си инсталирал примерно заемащата 7GB TOCA Race Driver, да седна да си правя сметка за пространството на няколко шрифта, значи нещо ми куцат възприятията.
Сега последно - значи нямам нищо против всеки да си слага каквото иска, нито изтъквам предимства на Flex Type.Все ми е тая за техния софтуер.Не ми плащат за реклама.Обаче има няколко теми, които се въртят постоянно във форумите и са се превърнали в опитно поле.Например темата с хвалбите за NOD.Няма друга антивирусна и това е.Същото е и с Flex Type.Кой откъдето завърне плаши.Ама няма значение, че от вчера разбрал, че компютър е не монитора а онова долу дето бръмчи.Само като чета из другите форуми ми прилошава от компетентност - Flex Type омазва, скапва, преинсталация на Windows не помага!!!??
Значи мога да кажа, че се занимавам с компютри от доста дълго време.Ако кажа от кога ще ми се смеете на годините, затова ще си премълча.Никога не съм имал проблем с Flex Type.Така и не разбрах, кой от какво си е изпатил от Flex Type конкретно.Просто пиша това защото смятам, че в тази тема обективното мнение е изместено от интернетски фолклор.Flex Type е не по-зле като софтуер от много други приложения.Ако съм засегнал някой още сега се извинявам.Не желая никаква форма на конфликт с никой, нито възразявам на точно някой от писалите тук.
редактиран от anonymous на 30.08.07 11:55
mupo
Чет, 30.08.07, 16:44
И аз да се включа в темата за и против Flex Type, въпреки че не това е темата: не ползвам Flex Type. Причините са няколко:
1. В Windows си има чудесна вградена кирилица. Онези хора са си направили труда и са сложили "безплатна" кирилица и шрифтове. Пък не може да има спор - чичковците от Microsoft би трябвало най-добре да си познават софтуера и да направят всяко допълнение да работи безпроблемно.
2. Харесва ми, че Windows помни за всяка програма на какъв език пиша - на английски, руски или български. Омръзна ми да програмирам и пиша във форумите и всеки път да си сменям езика, на който пиша. Това не го правя от "откриването" за мен на WinXP.
3. Смятам, че въпреки че сме бедни, трябва да си плащаме за софтуера и се стремя да ползвам максимума безплатен софтуер. Flex Type струва 40-ина лева - платете и ползвайте! Помагайте на българския бизнес!
anonymous
Чет, 30.08.07, 22:58
Доколкото знам, Flex Type не става за Виста. Във Вистата си има вградена кирилица. Активира се от Контрол Панел -> Регионални и езикови опции -> Клавиатури и езици -> Смяна на клавиатурите.
anonymous
Чет, 30.08.07, 23:35
Става за Vista - 100%.А вградена поддръжка на кирилица, включително фонетична подретба, има наистина.
редактиран от anonymous на 30.08.07 23:36
anonymous
Пон, 17.09.07, 12:59
Аз лично съм си патил от Flex Type дори и под WinXP. Мога да пиша на кирилица, но не виждам кирилица а йероглифи. Отдавна съм се отказал от Flex Type. Въпроса ми е друг. Незнам дали в тая тема му е мястото, но google тук ме прати. Искам да попитам дали е излязъл пакет за българси интерфейс на Winows Vista? Ползвам Windows Vista Ultimate 32 bit. Ако има такъв ще съм много благодарен някой да ми даде линк да си го изтегля.
редактиран от anonymous на 17.09.07 13:00
boy4o
Пон, 17.09.07, 13:07
Сигурно забрави да прегледаш постовете преди твоя. Само няколко реда по-нагоре:
” Доколкото знам, Flex Type не става за Виста. Във Вистата си има вградена кирилица. Активира се от Контрол Панел -> Регионални и езикови опции -> Клавиатури и езици -> Смяна на клавиатурите. „
Що се отнася до пълен български интерфейс, от M$ България твърдяха още през май, струва ми се (имаше специална дунанма - Windows Vista и Microsoft Office System 2007 на български - по въпроса), че ще го пуснат за потребители някъде през септември. Е, септември още не е свършил - да видим, да видим...
anonymous
Пон, 17.09.07, 15:21
флексата подменя фонтове и променя сетинги залегнали като шаре в англо програми и тогава последните се блокират или разсипват.

Флеха е добра ако в компа нямаш нищо читаво.

на гео ако му е добре ,значи не ползува сериозен западен софтвеар , които да се разбута като постановка.

anonymous
Вто, 18.09.07, 09:02
Ползува, ползува, може да си сигурен .

<1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.