download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новини » Сигурност

Сигурност  Софтуер  brucorp 08.06.2007 21:18, Петък

Четири критични уязвимости откри Microsoft

[още]
 
Сигурност  Софтуер  brucorp 07.06.2007 22:12, Четвъртък

$16 000 награда за намирането на експлойт

Компанията iDefense предлага $16 000 за намирането на уязвимост
[още]
 
Сигурност    stefankr 13.05.2007 22:14, Неделя

Нов троянски кон е маскиран като антипиратски софтуер от Microsoft

Нов троянец са открили в Мрежата специалисти от Symantec. Той се маскира като програма за реактивация на Windows и съдържа антипиратско съобщение. Ако потребителите се съгласят да "реактивират легалното си копие на операционната система, ще трябва да въведат данни за кредитната си карта, от което ще загубят пари.
[още]
 
Сигурност    poltargaista 02.05.2007 10:32, Сряда

GFI стартира безплатен онлайн скенер

GFI Software, международния разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията обяви пускането на EndPointScan, първата за индустрията онлайн услуга, която позволява да се проверява какви устройства са или са били свързвани към компютри в мрежата и от кого. Използвайки този инструмент за диагностика можете да идентифицирате тези области, където използването на преносими устройства за съхранение на данни могат да представляват риск за цялостта на системата на компанията и нейните данни.

[още]
 
Сигурност    poltargaista 18.04.2007 20:42, Сряда

AVG сега изцяло защитава Windows Vista

GRISOFT, разработчикът на софтуера AVG Internet Security, публикува обновяване на своето решение AVG Internet Security, което дава възможност на потребителите да се възползват напълно от всички характеристики на защитата с AVG в работната среда на Windows Vista. Това обновяване включва изцяло преработен модул на защитната стена AVG Firewall, който е един от първите, които се прилагат ползите на цялостното мрежово филтриране, предложено от новата Microsoft Windows Filtering Platform (WFP).

[още]
 
Сигурност    poltargaista 13.04.2007 11:57, Петък

AVG Anti-Rootkit – нов безплатен продукт от Grisoft

GRISOFT, разработчикът на софтуера за интернет сигурност AVG, представи нов, безплатен продукт, насочен към откриване и премахване на rootkit (руткит). Rootkit е специален тип малуер (зловреден код), който се скрива в другите приложения или ядрото на компютърната операционна система. Това позволява на злонамерени приложения след това да събират пароли и лични данни от заразения компютър без знанието на потребителя за кражбата на лична информация, разпространение на спам и други криминални цели.

[още]
 
Сигурност    poltargaista 07.04.2007 16:45, Събота

Дупка в сигурността на формата .ANI

Grisoft съобщи за нова заплаха за сигурността при използването на форматите за икони и курсори в Windows.

[още]
 
Софтуер  Сигурност  milen 04.04.2007 10:45, Сряда

Излезе GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.) 8

GFI Software, международният разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията, обяви излизането на GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.) 8, последната версия на спечелилото много награди софтуерно решение, предназначено за управление на уязвимостите чрез сканиране на сигурността, управление на кръпките и проверяване на мрежата. GFI LANguard N.S.S. 8 е основно и ценово-ефективно решение за защита на мрежите и системите на бизнеса от хакери и пробиви в сигурността.

[още]
 
Сигурност    ogi 16.03.2007 15:09, Петък

GRISOFT представи новите си продукти AVG Small Business Server Internet Security и Anti-Malware

GRISOFT, разработчикът на софтуера AVG Internet Security, днес представи версията AVG Small Business Server (SBS) Edition за AVG Internet Security and AVG Anti-Malware, за да посрещне непосредствените нужди от мрежова сигурност за малките и средните предприятия (МСП). Продуктите от гамата AVG SBS Edition са проектирани от самото начало, за да посрещнат изискванията на МСП, които разчитат на сървъри за осигуряване на достъп до файлове, електронна поща и други IT услуги, необходими за функциониране на техните организации.
[още]
 
Сигурност  Компании  ogi 16.02.2007 10:19, Петък

Acronis се присъедини към Oracle® PartnerNetwork

Acronis планира да достави на клиентите на Oracle специализирани базирани на Oracle решения, създадени за да управляват съхраняването и възстановяването на архиви на бази данни.
[още]
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.