download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Бил Гейтс: "След 10 години - постоянна връзка към Интернет"

30.10.2005 17:31 (преди 18 години и 4 месеца) | stefankr | показана 2024 пъти Статистики
Бил Гейтс умее да прави прогнози за бъдещето. Той предрича, че всички ще са постоянно свързани към Интернет през 2015 година.
Преди дни в Лондон Бил Гейтс предсказа гибелта на хартията като носител на информация в ерата на безжичния Интернет. Според Гейтс, след 10 години всички ще са свързани към Интернет постоянно. със специални устройства ще се обезпечава нуждата от развлечение, образование и информираност, разказва The Guardian.

\"Моята компания става на 30 години. Преди 30 години аз бях на 19 и мечтаех във всеки дом да има компютър. Изминахме дълъг път. Компютрите сега не са толкова мощни и толкова прости за използване, както ми се иска, но се приближаваме към целите си. За следващите 10 години ще постигнем това, което сме искали тогава".

За Гейтс следващият етап е свързан усвояване преимуществата на безжичните високоскоростни връзки. Компютрите ще станат почти невидими, интегрирани във всичко. \"Компютрите просто ще се разтворят в обкръжаващата ни среда. Различни устройства ще бъдат свързани към Интернет, а Интернет няма да има скоростни ограничения", споделя той.

\"След четири-пет години студентите, например, няма да харчат пари за учебници, а ще платят около $400 за миниатюрно устройство, което ще ги свързва към безжичния Интернет, за да черпят текст, анимации, графики и препратки към допълнителна информация", казва Б. Гейтс.

Източник: 4User

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.