download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

ATI пуснаха новите драйвери - Catalyst 5.12

11.12.2005 11:57 (преди 18 години и 4 месеца) | boby_dg | показана 1849 пъти Статистики
Новата версия на ATI Catalyst предлага подобрение в работата с триизмерни приложения и повече компютърни игри. Освен това са изчистени много проблеми, които имаше с предишните.

От ATI пуснаха последният голям ъпдейт на драйверите за видеокартите си за 2005-та. Последната версия (5.12) внася подобрения за работата основно с компютри с двуядрени процесори и системите с чипове поддържащи Hyperthreading технологията (новите Рentium 4). Освен това новият софтуер обещава по-стабилна и високопроизводителна работа под Windows XP и подобрение на някоя проблеми. Примерно - грешки с Doom III при системи, използващи две карти по системата Crossfire с операционна система Windows XP Media Center Edition. Linux-кият драйвер, пък (с версия 8.20.8) внася корекции в системи с Linux, които не могат да се възстановят след режим на изчакване.

ATi твърдят, че новият им софтуер ще внесе подобрение в производителността най-вече на компютърните игри. Примерно игри като FraCry ще работят 25% по-добре, Comanche 4 - 40%, Tomb Raider Angel of Darkness и UT 2004 - най-много 10%, HL II и Splinter Cell - 8%. При 3DMark05 производителността също ще се подобри - ще се изкачи с почти 6%.

Moже да изтеглите ъпдейтите от сайта на ATI Technologies :
http://www.ati.com/

Забежелете, че новата версия, с Catalyst Control Center изисква.NET Framework, с която може да се снабдите от сайта на Microsoft (http://www.microsoft.com/)

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.