download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

ГРАФИЛА обяви нов конкурс за 3D графика

27.01.2006 15:55 (преди 18 години и 2 месеца) | ogi | показана 2884 пъти Статистики
На 20.01.06 Интернет форумът за дигитални изкуства Graphilla.com обяви третия си пореден конкурс за триизмерна графика.
Темата е "Фантастично ездитно животно". Целта на задачата е участниците да моделират в 3Д измислено от самите тях ездитно същество, живеещо във фентъзи или научно-фантастичен свят. Журито е съставено от звезди в областта на компютърната графика -Мeats Meier, Khang Le и Richard Diamant - работили за Dreamworks, Alias, Pixologic, NCSoft. Наградите са на обща стойност над 3000 лв, като сред тях има графична карта ASUS GF 7800GT, професионален графичен таблет Wacom Intuos III, TFT монитор Sony, безжична клавиатура Logitech, MP3 плейър, дигитални фотоапарати, книги, абонаменти за много компютърни вестници и списания. Срокът на конкурса е два месеца, и продължава до 20.03.2006. Повече информация можете да намерите на www.graphilla.com, където самата задача е представена в стихове и можете да видите талисмана на конкурса - симпатичното 3Д ездитно животно "Чуjoviщето", дело на художника Коста "Jovi" Атанасов, който е и един от създателите на форума. Дизайнът на оригиналния плакат е дело на друг от титулярите - Стефан "LoveHate" Гьонев - човекът зад дизайна на виното "Tcherga".

Онлайн форумите Graphilla съществуват от три години, и са се посветили на създаването на професионална общност на българските художници, аниматори, уеб-дизайнери и фотографи. Фокусът на форумите са дигиталните изкуства и развитието им у нас. Организираните от Графила конкурси се ползват с изключителен авторитет и популярност в средите на дигиталните художници и имат най-големите наградни фондове в страната.

Спонсори на конкурса са Black Sea Studios, 5th degree, Haemimont Games, Logitech, Soft-Press, Пулсар, Интернет общество - България, NET IS SAT, PC Magazine и IT Форум, в-к Компютри, Download.bg, Gamers' Workshop, HiComm, LoveHate.

Линк към конкурса: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=11846

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.