download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AppStore и iTunes официално и в България!

18.02.2010 21:41 (преди 14 години и 1 месец) | deezel14 | показана 5843 пъти Статистики
След години чакане и стотици петиции, Apple най-накрая добавиха България в списъка със страни на iTunes и AppStore!

Достатъчно е да промените данните във вече съществуващия си "фалшив" акаунт с реалните си такива. Поддръжката е пълна, приемат се всякакви дебитни и кредитни карти и пазаруването работи както във всички други страни.
Малко информация:
iTunes е най-популярният музикален магазин не само в мрежата, но и по принцип. От стартирането му през 2001 (заедно с представянето на първия iPod) са продадени почти 10 милиарда песни. Всъщност, ако в момента посетите сайта на Apple, ще видите брояч в реално време, който отчита своеобразния наближаващ юбилей. iTunes е и невероятен плеър за Mac и PC, използван за музика, видео, подкасти и мениджмънт на iPod, iPhone, а скоро и iPad.
AppStore е подразделението на iTunes за iPhone/iPod touch приложения. От раждането си през юни 2008, в него са налични 140 000+ приложения, свалени над 3 милиарда пъти.
Честито!

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 26.03.10, 14:18, anonymous:
    "Поддръжката е пълна, приемат се всякакви дебитни и кредитни карти и пазаруването работи както във всички други страни. "

    Тук не съм съгласен - при регистрацията с български адрес, е невъзможно да си създадеш акаунт, без регистрирането на кредитна/дебитна карта.
    Освен това има разлика в съдържанието на българския APP store с английският примерно. В нашият не мога да намеря приложение, което го има в UK store или пък приложение което там е безплатно, тук е платено.

    Така че не бързайте да променяте "фалшивите" си акаунти.

  • Петък, 26.03.10, 19:46, deezel14:
    Разбира се, че е така. По принцип в който и да е Store не можеш да се регистрираш без кредитна/дебитна карта, след като си кликнал върху Creat Account. Номерът става само по заобиколния път "Get App" на безплатно приложение, след което в полето за дебитна/кредитна карта в регистрационната форма се появява поле "None". Пък и какъв е смисълът да си създаваш български акаунт, ако няма да купуваш платено съдържание с българска карта?

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.