download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

До 100 GB в облака на mail.ru

31.08.2013 14:31 (преди 10 години и 7 месеца) | stefankr | показана 4488 пъти Статистики

От mail.ru предоставят на желаещите възможност да тестват новата им услуга ОБЛАКО@mail.ru

Новата облачна услуга се отличава с огромното пространство, което се предоставя на желаещите. За сравнение: Dropbox предлага скромните 2 GB, DoxBG - 3 GB, SkyDrive - 7 GB, Box - 10 GB, Uploadingit - 10 GB Google Drive - 15 GB, Яндекс.Диск - 10 GB, MEGA - 50 GB.

На ОБЛАКО@mail.ru можете да качвате най-различни файлове: видео, снимки, музика, документи и др. Услугата има мобилно приложение за Андроид и iOS и приложение за Windows, Mac и Linux. След инсталирането му под Windows, например, в C:\Users\...user...\Cloud@Mail.Ru можете да копирате файлове, които автоматично се качват в облака, където се съхраняват, синхронизират се с другите ви устройства и се споделят. След като бъдете одобрени за достъп до услугата получавате 10 GB. За да спечелите по още 10 GB, трябва да инсталирате програмата Mail.Ru Cloud на компютъра си, да инсталирате приложението на смартфона си, да направите поне един файл публичен, да избере автоматично качване на фотографии от смартфона си. Ако напишете отзив за услугата, получавате още 25 GB, а щом извършите всичко това - последните 25 GB.



За сравнение - към момента 100 GB за една година можете да си купите от Dropbox за $99, от SkyDrive за 73 лв, от Box за 48 € на потребител, от Uploadingit за $100, от Google Drive за $60, от Яндекс.Диск за 1500 рубли.

Вижте още:

Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Вторник, 03.09.13, 19:26, tegote:
    Чакам ги 24 часа. Да не би да играят карти? 3 дни не е нормално. Ама никак! И това (+25 ГБ) да направиш установка на смартфон - ами който няма смартфон кво да прави. Да си хапи пръстите ли? И само ако изпълниш абсолютно всички точки (+ смартфон), тогава ще имаш още едни допълнителни (+25 ГБ). Демек със смартфон ще добавят 50 ГБ. Е че той MEGA дава 50 ГБ. Къде ми е кира на кириите! Аре у лево и тия. Да си стоят в Русия! Без това се прави за руснаци.
  • Вторник, 03.09.13, 21:29, stefankr:
    Услугата е в тестов период, не е обявена официално в портфолиото на Mail.ru, аз получих одобрение на третия ден. Облак@Mail.ru не е просто файлообменник, а виртуален твърд диск, чрез който се синхронизират документи на няколко устройства - работи се на едното, продължава се на друго, при кражба или срив на локалната машина документите са съхранени в облака. Лично аз интензивно ползвам за целта ЯндексРУ, но тук мястото е повече.

    Поддържа се влачене и пускане от папка в cloud.mail.ru, отворен в браузъра.

  • Четвъртък, 12.09.13, 03:22, tegote:
    ” Услугата е в тестов период, не е обявена официално в портфолиото на Mail.ru, аз получих одобрение на третия ден. „
    Аз чакам вече 10 дни без резултат. Услугата явно се е провалила и теста е доказал несъстоятелност. Иначе много хубаво за виртуален диск, има наши интернет доставчици, които предлагат абсолютно същото, но срещу пари. Те дават на потребителите си пробен период от 1 месец. Виждал съм такъв диск, той е 70GB.
    Така че може да залезе така, както е изгряло.
  • Четвъртък, 12.09.13, 06:58, iceman_:
    Работя вече една седмица с https://mega.co.nz/ и съм доволен. Дават 50 Гиги и ако ми трябва цял Терабайт няма пречка да направя и двайсе акаунта. Не се инсталирва на компютъра нищо, има драг енд дроп и всичко на сървъра е криптирано, така че RIAA засега го духат.
  • Сряда, 02.10.13, 17:43, tegote:
    Месеца си отиде, а аз чакам ли? Чакам да падне ланския снег. Услугата се е провалила. Не се приемат повече кандидатури, още от третия ден!

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.