download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microsoft спира поддръжката на Internet Explorer с изключение на версия 11

28.11.2015 18:53 (преди 8 години и 3 месеца) | spursy | показана 1620 пъти Статистики
От корпорацията ви съветват да преминете към последната версия на IE или Edge, за да сте защитени.

Наближава краят на една епоха. Едва ли има компютърен потребител, който в даден момент да не е използвал вградения браузър в Windows - Internet Explorer. И въпреки че браузърът на Майкрософт често е бил критикуван не може да се отрече, че той винаги е имал сравнително висок пазарен дял. Съвременните тенденции обаче са други и затова допринася и политиката на корпорацията. От Microsoft обявиха официално, че от 12-ти януари 2016 година ще спрат поддръжката на всички версии на Internet Explorer с изключение на последната - 11. Отбелязва се и, че поддръжката на IE 11 ще стане избирателна след 2017 г., като обновления за нея ще получават само потребители използващи съвременни версии на Windows.
Ако в момента използвате Internet Explorer от Майкрософт ви съветват да преминете към последната му единадесета версия, защото всички останали вече няма да получават обновления касаещи сигурността. IE често е бил възприеман от много потребители, като един от най-несигурните браузъри. Може би това е една от причините Microsoft да се разграничат от това емблематично име и да лансират новия си браузър - Edge.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 29.11.15, 21:34, iceman_:
    Когато някой е решил да се самоубива - никой не може да го спаси насила. А когато това е от лакомия, трагедията е пълна.
    MS$ зорлем гонят феновете си и рано или късно ще се намери някой да запълни нишата. Коравите фенове на пингвина да почерпят.
  • Понеделник, 30.11.15, 10:02, океан:
    ” Когато някой е решил да се самоубива - никой не може да го спаси насила. А когато това е от лакомия, трагедията е пълна.
    MS$ зорлем гонят феновете си и рано или късно ще се намери някой да запълни нишата. Коравите фенове на пингвина да почерпят. „
    Линукс базираните системи така леко леко завладяват почти всичко.Най напред сърварите после телефони и таблети ,телевизори и най различни джаджи. И остават само персоналните компютри.Но и това ще стане.Въпрос на време е.
  • Четвъртък, 03.12.15, 22:40, tegote:
    ” Линукс базираните системи така леко леко завладяват почти всичко.Най напред сърварите после телефони и таблети ,телевизори и най различни джаджи. И остават само персоналните компютри.Но и това ще стане.Въпрос на време е. „
    Няма как да се случи защото Windows 10 е безплатен и в момента се ползва легално от всеки пират.
  • Петък, 04.12.15, 11:40, океан:
    ” Няма как да се случи защото Windows 10 е безплатен и в момента се ползва легално от всеки пират.
    Със тоя шпионаж си забиха ножа в гърба.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.