download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новините на Download.BG

Бизнес    poltargaista 07.08.2007 14:22, Вторник

БСД ще разпространява OCR продуктите на I.R.I.S. в България

Софтуерните продуктите за разпознаване символи (OCR) и професионалните решения за разпознаване на фактури, бланки и други документи на I.R.I.S. са световно известни със своята скорост и качество.
[още]
 
Забавления  Интернет  stefankr 07.08.2007 12:11, Вторник

Станете програмен директор в радио anywhere.fm

Хубавото на онлайн радиото е, че може да откриете онази станция, която пуска любимата ни музика. От друга страна, от онлайн радио може да се чуе и музика, която е нова, свежа, различна от обичайните ни навици... Някой грижлив меломан създава плейлист, който да допадне на повече хора. Онлайн радио станцията anywhere.fm чака вие да определете какво да се слуша.

[още]
 
Комуникации  Интернет  stefankr 06.08.2007 18:45, Понеделник

Как да бъдем продуктивни в чата?

Без съмнение, чатът е доста разпространено средство за общуване онлайн. Чрез него може да се обсъждат планове и стратегии за съвместна работа без да е нужно хората да живеят в един град, икономисват се пари и от телефонни разговори. Но чатът крие и подводни камъни. Ако не успеете да ги избегнете, може да се лишите от преимуществата на този начин за комуникация. На кое трябва да се обърне внимание, за да бъде чатът полезен в работата ни?

[още]
 
Интернет  Забавления  stefankr 06.08.2007 11:39, Понеделник

Революционна webTV

Има възможност да сте сред първите бета-тестери на нова интернет телевизия, която може би ще промени представите ни за забавление.

[още]
 
Комуникации    stefankr 30.07.2007 14:42, Понеделник

Без SMS-и в близко бъдеще

Изследователи от Gartner считат, че дните на SMS-ите са преброени, тъй като потребителите предпочитат мобилната електронна поща. През 2010 година всеки пети абонат на мобилна мрежа ще ползва e-mail през телефона си. Тази функция отдавна не е привилегия само за бизнес-телефоните, а след появата на java-клиента за популярната Gmail практически всяко устройство може да използва удобствата на електронна поща.

[още]
 
Компании    stefankr 29.07.2007 13:13, Неделя

YouTube ще разпознава "пиратското" видео с технология на ФБР

В Google Inc. разработват технология за разпознаване автентичността на видеоклипове, която може да се бори с пиратското съдържание в YouTube и Gvideo. Според адвоката на компанията Филип Бек, технологията се базира на подобна, която се използва от ФБР.
[още]
 
Компании    poltargaista 28.07.2007 15:22, Събота

Защитете удоволствието от почивката си с AVG и Acronis

Лятото е в разгара си и повечето от служителите в частни и държавни организации излизат в отпуск, за да почиват. По време на ваканциите, обаче, резултатите от неуморния им труд през годината са подложени на много рискове – унищожаване на файлове в отсъствие на собственика им, повреда на хард дискове следствие на високите температури, повреда на преносими компютри при транспорт, и много други.

[още]
 
Забавления  Комуникации  stefankr 28.07.2007 10:01, Събота

Ще участвате ли в реклама на Gmail?

Екипът на Gmail реши да заснеме рекламен клип, в който един "М-плик" се предава от човек на човек. И в това нямаше да има нищо интересно, ако не бе поканата и вие да се включите.

[още]
 
Забавления    stefankr 27.07.2007 19:23, Петък

Денят на системния администратор - Честито!

Днес е празникът на системният администратор. Веднъж в годината, независимо от работата на компютърната мрежа, потребителите изразяват благодарността си към техния труд, въпреки, че това не е официален празник. Сега в барове и ресторанти се чуват странни тостове: за бърз пинг и надежден конект, да отсъствие на ламери и без спам, за любимата работа, без която животът е скучен и еднообразен.

Честит празник, системни администратори!

[още]
 
Софтуер    hellkiller 27.07.2007 15:00, Петък

Blu-Ray излиза крачка напред в DVD войната

Blu-Ray форматът на Sony за видео с висока резолюция (High-Definition) излиза на първи позиции на пазара в Щатите.
[още]
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.