download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

KaleidoMorph 1.26


Уникален хипнотичен скрийнсейвър


Изтегли (2950 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: WeiserWare
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 2950 KB
Обновен на: 09.12.2010 от tegote
11462 показвания, 1585 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Dream Aquarium 1.29
EarthView 7.3.0
Electric Sheep 3.0.2

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
1.23 CD 06/2006
1.24 CD 6-2009

Най-красивият хипнотичен скрийнсейвър! Еталон за калейдоскопите. Наблюдавайки го веднъж, вие може само да копнеете за него. За разлика от другите калейдоскопични скрийнсейвъри, KaleidoMorph не разчита на вграден комплект от картини за да произвежда образите си. На базата на математически формули се разтварят изящни картини, които никога не се повтарят. На моменти се развихря, наблюдава се голяма динамика, програмата разполага с различни модели за ефекти. Има възможност за добавяне на музикален фон. По подразбиране авторът е добавил песен в стил ambient, както и два радио канала на DI.FM в стил Chillout и Ambient. Имате и чудесната възможност да заредите ръчно която и да е радио станция, плейлисти и аудио файлове. Поддържа asx, m3u, pls, wax, wpl, mid, mp3, ogg, wav, wma, и други. Чрез бърз клавиш може да снимате даден момент и да го направите на тапет за работния ви плот. Също и възможност да го проигравате като малък прозорец.
В ТАЗИ ВЕРСИЯ:
• Добавен е нов случаен модел на ефект (подобно на "ехо" на основният модел който се разстиля навън).
• Добавен е бутон за визуализация на настройките на скрийнсейвъра, за да можете да тествате ефекта от промените в настройките, без да напускате прозореца за настройки.
• Добавен е нов радио канал с най-добрата музика за ембиент и чилаут на Eilo.
• Добавен е "Проверка за обновления" бутон на мястото на стария обновяващ бутон, който автоматично ще провери дали има нова версия. Моля, опитайте това! Авторът го е изпитал, колкото може най-добре, но според него има толкова много и различни интернет връзки, така че нека знаем как върви. Ако всичко върви добре, едно съобщение трябва да каже "Няма налични обновления за момента".


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 01.09.06, 22:19, tegote:
    Калейдоморфа изисква върху Демо версията да се инсталира Пълната версия!
    В историята хаквана беше само първата им версия, един път съм я намирал, после вече изчезна и нищо! Тя даже не се инсталира! Но на нея липсват бая фрагменти. Тази версия в Мулето ти инсталирва ли се?
  • Петък, 30.03.07, 18:59, anonymous:
    strahoten e....teglete go
  • Понеделник, 25.05.09, 13:25, квант:
    На сайта й има още пет много добри и интересни нещица.
  • Четвъртък, 09.12.10, 17:43, johnmotson:
    Пфф ... чак пък хипнотично ... Е , за нивото отпреди 3-4 години , иди -дойди , но при сегашните технологии това е направо смешно !
  • Четвъртък, 09.12.10, 19:37, tegote:
    Ако го сравняваш с MilkDrop, може и да е смешно, но ефектите са уникални - ако се вгледаш, ще видиш колко модели е замислил авторът, как се люпат нови "чертежи" върху старите, как тлеят, стават видими, невидими, движат се триизмерно, както в страни, така и към теб и навътре, скриват се и пак се появяват, спичат, и върху тях се раждат нови, а багрите се разстилат и пулсират в различни цветове върху старите потоци. Не че MilkDrop е по-назад. При него също има ефекти за "милиони". Чудно авторът на MilkDrop как се беше включил на помощ към една аматьорска група, която иска да лансира малкия си продукт срещу пари за смешния Morphyre, който е беден в ефектите си на квадрат! Между другото, авторът на KaleidoMorph в момента работи върху нов скрийнсейвър - правото на публикация на програмата остава за мен!

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.