download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

HandBrake 1.5.1


От DVD в MPEG-4, MP4 или MKV


Изтегли (19968 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: HandBrake
Лиценз: Open Source
ОС: Windows 7/8/10 64 bit
Големина: 19968 KB
Обновен на: 13.01.2022 от stefankr
6628 показвания, 345 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

StaxRip 2.29.0
MediaCoder 0.8.65
avi.NET 3.5.1.0

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
0.8.5b1 CD 08/2007
0.9.4 CD 12-2009

Имате ли DVD, което искате да конвертирате във формат MPEG-4, MP4 или MKV за да не заема място на твърдия ви диск? Или пък искате да направите резервно копие на диск? HandBrake ще ви помогне. Този инструмент ще вземе видео и субтитрите и ще ги запише във формат MPEG-4, H.264, Theora за видео или AAC, MP3 и Ogg Vorbis за аудио.

Изисквания: Microsoft .NET framework 3.5


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 28.01.12, 10:05, tegote:
    Щом се пълни харда после го освобождаваш. За целта има DVD дискове. Ако филма не си заслужава да го пишеш на диск, значи не струва. Тоест свалил си го само да го изгледаш. Щом си го изгледал биеш му шута и го триеш. Обяснението ти малко не е на място.
  • Събота, 28.01.12, 11:28, stiliyangr:
    ” Щом се пълни харда после го освобождаваш. За целта има DVD дискове. Ако филма не си заслужава да го пишеш на диск, значи не струва. Тоест свалил си го само да го изгледаш. Щом си го изгледал биеш му шута и го триеш. Обяснението ти малко не е на място. „
    Ура! Пак ще спорим заради спор(т)а. Ще си направиш ли труда да сметнеш какъв обем заемат дисковете, които биха побрали информацията от един 2 или 3 TB харддиск? И то ако са в обикновени кутийки, а не в онези на фабричните ДВД-та, за които някой маркетингов гений навремето е решил че трябва да приличат на кутийките на видеокасетите.
     За мен обяснението е съвсем уместно.
  • Събота, 28.01.12, 13:03, amonra86:
    Да не спорим ще ви обясня. Не ми трябва всичката информация, която е хард диска ми. По-важните неща съм си ги записал на дискове. Държа всичките тези неща в µTorrent и ги сийдвам tegote заради хора като теб (правя го за хората), за да могат да си ги свалят и изтеглят за да ги гледат и те. Става на въпрос за торенти, всички знаете какво е торент. Доста от тях са мой и са качени в българските тракери, няма да казвам в кой за да не правя реклама. Имам доста DVD рипове и DVB рипове, който записвам с TV тунера. Това е. Не мога просто да смогвам да сийдвам 100 DVD диска, по-малко място ми заемат, като са рипнати. Който иска да си изтегли DVD диск вместо DVDRip прав му път, като му не изнася, крива му пътечка. Това е. Няма за какво да спорим. И другия път, като свалите нещо от някой тракер го сийдвайте и не се оправдавайте, че ви забива компютъра от µTorrent, че вижте аз на какво дередже съм. То не е смешно, направо е плачебно.

    В момента са активни само 2 защото тъкмо пускам µTorrent и още не са започнали да се сийдват иначе, като станат 100 и повече активните торенти и трябва да ограничавам скоростта на качване, че нищо не мога да правя на компютъра.

  • Събота, 28.01.12, 13:26, stiliyangr:
    Така и така излязохме от темата...
     amonra86 - като прочетох този коментар, започнах да се опасявам да не те удари "СОПА"-та. Особено като се сетя за случаи, в които са осъждали някого(в т.нар. цивилизовани държави) за 20-30 песни да плаща стотици хиляди.
  • Събота, 28.01.12, 16:46, amonra86:
    И к'во ще ми вземат като нямам една стотинка. А пък и девствеността отдавна ми я взе една кака, и това не могат.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.