download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

FreeCommander 2018.770


Многофункционален файлов мениджър за преглеждане и редактиране


Изтегли (15741 KB) Changelog

Визитна картичка на програмата

Автор: Marek Jasinski
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 32 bit
Големина: 15741 KB
Обновен на: 29.10.2018 от stefankr
14373 показвания, 1529 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

AceMoney Lite 4.37.2
EssentialPIM Free 11.6
NexusFile 5.4.1

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
2004.03 CD 05/2004
2006.06 CD 08/2006
2007.05 CD 06/2007
2007.10a CD 01/2008
2008.06 CD 07/2008
2008.06a CD 09/2008
2009.02a CD 12-2009

FreeCommander е безплатен, лесен за използване файлов мениджър. Неговата задача е да улесни ежедневната ви работа с файлове. Включва всички необходими функции за управление на вашите данни. Интерфейсът е разделен на две; разполага с вградено приложение за преглед на hex, binary кодове, обикновени текстови документи, картинки; отваря съдържанието на архивирани пакети; поддържа деархивиране/архивиране в ZIP (архивира, деархивира), CAB (архивира, деархивира), RAR (деархивира); осигурява лесен достъп до системните папки, control panel-а, десктопа, Start-менюто; копира, премества, изтрива, преименува папки и файлове; разцепва обемни файлове на части; изчислява размера на цели директории; модифицира атрибутите към файловете, датата на създаване; поддържа създаване на списък с любими папки/програми. Програмата си има и вградена търсачка; поддържа филтриране на показваните обекти; горещи клавиши (пълен списък на всички комбинации има на адрес http://www.freecommander.com/fc_ShortCuts_en.htm); лента за DOS команди; многоезичен интерфейс - на английски, руски, немски, френски, словашки, чешки, холандски, унгарски, полски, испански език.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 19.06.07, 22:30, anonymous:
    Що се отнася за файлов мениджър - една е програмата, която няма конкуренция - Directory Opus се казва. Толкова много възможности на едно място, ча направо свят ще ти се завие.
    Можете да погледнете няколко скрийншота тук: http://www.gpsoft.com.au/Preview/preview.html
    И непременно си я дръпнете за да ми повярвате - ползвам я от около година и половина и толкова много съм доволен, че няма да я сменя с никоя друга (а съм пробвал огромно количество от този род програми....)
  • Събота, 14.07.07, 10:14, anonymous:
    Total Commander-a го ползвам от сума време, много по-гъвкав мениджър за файлове е.
  • Сряда, 18.07.07, 00:08, anonymous:
    Ако имаш в предвид, че Тотал Команъра е по-гъвкав от Фрии командъра - 100% съгласен!!!
    Ако не:
    Тоталния Командър съм го ползвал и аз така, че определено знам за какво става въпрос.
    Ако нуждата ти от файлов мениджър се свежда до това да създаваш, преименуваш, копираш и изтриваш файлове - ок (като се замисля и Windows Explorer-a ще ти свърши работа). Но ако по цял ден се ровиш в огромно количество файлове, папки, директории и т.н. определено ще ти трябва доста по-добро средство от Тоталния командър. Не знам дали си пробвал Directory Opus (за този файлов мениджър бе поста ми по-горе), но аз го ползвам от повече от година и откривам все нови неща в тази програма. Невероятен набор от възможности за настройка (за пример само ще ти дам че съм си създал лента с програмите сортирани по категории, която стои скрита в горната част на монитор и когато метна мишката до тази горна част, лентата се показва - избирам си примерно "Интернет -> Firefox" или пък "Разговори->skipe" или Графика->photoshop" и си ги стартирам по всяко едно време независимо какъв прозорец (програма) ми е активен (а) в момента. Направо съм забравил Quick Lunch менюто на Windows-а (което понякога е доста тромаво, ако имаш доста шорткъти вътре). Ама то само това ли е. В Директорито има вграден Viewer за снимки (едно от многото табчета, които можеш да променяш, създаваш нови, изтрива и т.н.) в което си гледам снимките без за имам никаква нужда от допълнителна програма, която да ползвам като viewer. Да не говоря за интеграцията на табовете (също като firefox), промяната на цвета на файловете, иконите им, филтрите за търсене на файлове, папки, едновременно променяне имената на неограничен брой файлове, промяна на размера на неограничен брой снимки едновременно без губене на качеството, стартиране на приложения (програми) директно от Директорито, или пък за вградения FTP клиент.
    Но кво съм тръгнал да те убеждавам.....
    Тествай и сам ще се убедиш! Не само ще де-инстал- неш Тотал Командъра, ами направо ще забравиш за него!!!
  • Вторник, 02.09.08, 20:56, квант:
    nahalnik:Изобщо не е ужасно , защото като си включа защитата от от показ на реалното ми IP твоята "хитрост"показва глупости !!!
  • Неделя, 04.09.11, 18:15, lnl:
    Когато на един и същи компютър работят два души както в случая като мен, е удобно да дублираш всички програми. За мен FreeCommander е удобна и практична програма. Освен това е с вграден български превод.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.