download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

MiniLyrics 7.7.49


Сваля и показва в синхрон текста на песните, плейвани в Winamp, realOne, iTune и др.


Изтегли (2041 KB) Changelog

Визитна картичка на програмата

Автор: Crintsoft LLC
Лиценз: Freeware
ОС: Windows XP/Vista/7/8 
Големина: 2041 KB
Обновен на: 18.08.2016 от spursy
44680 показвания, 11959 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Winamp Lyrics Opener 1.1
Winamp lyrics Plugin 1.22
Winamp 5.92.0

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
4.6.2280 CD 02/2007
6.4.236 CD 4-2009

MiniLyrics е изключително полезна програма, която ще реши проблема с намирането текста на любимите песни. Продуктът служи за автоматично показване текста на плейваната в момента песен и то в синхрон с песента.
 Поддържа всички по-известни плейъри - Winamp, Windows Media Player, Foobar2000, Apple iTunes, RealPlayer, VLC Media Player, Quintessential Player, Musicmatch Jukebox, MediaMonkey, The KMPlayer, JetAudio, Yahoo! Music Engine, J. River Media Center, J. River Media Jukebox, XMPlay, AIMP2, Helium Music Manager, AlbumPlayer, BSPlayer, Silverjuke, Songbird(общо 21 плейъра).
 Но как работи този красив софтуер, който поддържа и скинове? Щом пуснете някоя песен, ориентирайки се по нейното заглавие, името на изпълнителя, програмата сваля за части от секундата текста на парчето и го синхронизира напълно с песента. Дори и да превъртате, пак не можете да я измамите - тя пък превърта текста. И така, докато слушате любимата група, текста на песните й ще се скролира автоматично в допълнително прозорче. Ако случайно Minilyrics не успее да намери желания текст, помогнете й като проверите дали няма грешка в информационните тагове на файла или пък кликнете на "Download lyrics", за да я използвате като търсачка. Можете собственоръчно да асоциирате намерените резултати с вашите песни; да качвате свои или редактирани варианти на текстовете. Когато търсачката извежда резултатите от търсенето, може да ви направи впечатление, че понякога за една и съща песен има по два резултата - единия в lrc, а другия в txt формат. В такъв случай винаги предпочитайте lrc файла, понеже само той ще скролира текста автоматично в синхрон с изпълнителя, а txt документите са чист текст, който вие ще трябва да скролирате.

<font color='blue'>MiniLyrics</font>
MiniLyrics

Ограничения: Досаден надпис подканващ да закупите продукта


Мнения на потребители

69 мнения, стр. 1 2 ... 6 7
Твоето мнение

  • Понеделник, 20.04.09, 23:21, anonymous:
    Програмката е чудесна. Ползвам я от както имам PC и смея да кажа, че е на-добрата. Относо ключове, крака и ръце - не са и нужни такива неща, и така си работи. Ако искате лирици на бг песни казвайте, да правя и да ги качвам.
  • Сряда, 16.09.09, 14:48, anonymous:
    Всичко хубаво. Свалих програмата, пуснах клипа и ... нищо. Има някакъв проблем. Не напразно колегите питат за ключ. Какво трябва да се направи за да тръгне?
  • Сряда, 16.09.09, 14:49, anonymous:
    Програмката е чудесна. Ползвам я от както имам PC и смея да кажа, че е на-добрата. Относо ключове, крака и ръце - не са и нужни такива неща, и така си работи. Ако искате лирици на бг песни казвайте, да правя и да ги качвам.
    Ще е прекрасно ако се свалят и текстовете на българските песни. Предварително благодаря.
  • Неделя, 11.04.10, 01:33, anonymous:
    Freeware

  • Петък, 25.03.11, 18:27, trolei:
    За разлика от предишни версии, тази не "иска" да се асоциира с iTunes. Не позволява и изтегляне на стара версия, искаш, не искаш, получаваш най-новата версия.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.