download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Comodo AntiVirus 12.2.2.8012


Мощна и безплатна антивирусна; сканира (ръчно и по разписание); пълен мониторинг


Изтегли (5578 KB) Changelog

Визитна картичка на програмата

Автор: Comodo Group
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 7/8/10/11 
Големина: 5578 KB
Обновен на: 07.07.2022 от spursy
31023 показвания, 3632 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Comodo Firewall 12.2.2.7036
avast! Free Antivirus 23.5.8195
AVG Anti-Virus FREE 23.5.8195

Публикации в списанието


няма публикации
 

Разработена от един от водещите световни IT провайдъри на сигурност, Comodo AntiVirus си спечелва все повече и повече привърженици. Антивирусната програма е абсолютно безплатна, няма никакви такси или регистрации по нея. Тя елиминира всички известни вируси, червеи, троянци и др. Осигурява защита на РСто ви в реално време (постоянен мониторинг за вражески представители); сканира, това, което вие искате - от целия компютър до избрана отделна папка или файл; обновява се автоматично и ежедневно от Интернет; сканира входящата и изходящата кореспонденция; проверява стартираните процеси за вируси; води си пълни логове за свършеното. Comodo AntiVirus има опция за извършване на сканирания по разписание. Поддържа проверяване за вируси, червейчета, троянци и т.н. по подвижни носители (CD, DVD, USB устройства, цифрови камери...), в мрежата ви - на отдалечени машини. Програмата умее да проверява и компресирани файлове. Вкарва опасните файлове в карантинен режим.


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2 3 4
Твоето мнение

  • Вторник, 29.07.08, 12:13, anonymous:
    Днес проведох тест с едно вирусче в зип файл пристигнало по майла. За съжаление КОМОДО не се справи. АВАСТ и АВИРА се справиха обаче.
  • Понеделник, 22.09.08, 20:43, anonymous:
    Всички останали са по добри!!!
  • Четвъртък, 17.12.09, 13:48, anonymous:
    Не знам колко е утвърден Comodo,но ето какво : сложих Comodo Internet Security,после реших да пробвам и Comodo Anti virus.- С пускането и,тя самата откри заплаха (threat) в собствената си папка,а Comodo Internet Security отчете включването и като потенциална заплаха,т.е. едната Comodo отчете другата като заплаха!! Сега сканирах комп. с Avast - показва,че всичко е наред! След това сканирах с Comodo Internet Security - отчита заплахи !?!?!?! В крайна сметка има ли някой,който да е доволен(в продължителен период от време) от някоя антивирусна програма !
  • Четвъртък, 30.12.10, 06:41, electric_cc:
    Това дето го пише като изисквания за RAM е пълно заблуждение. XP, ако има по-малко от 512 МБ работи бавно, ако са стартирани няколко приложения, защото като не достига RAM започва да ползва диска вместо RAM, известно е колко е разликата в скоростите между RAM и твърдия диск.
  • Понеделник, 23.01.12, 12:49, anonymous:
    Лично за мен най-добрата защитна програма за Windows , поверил съм и защитата на компютъра в работата. Е нужни са няколко настройки за да се повиши нивото на защита но... Видео ръководства за софтуер

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.