download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Nevron User Interface for .NET 2012 Vol.1


Професионален сет от компоненти за потребителски графичен интерфейс (GUI) за Windows Forms


Изтегли (169645 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Nevron
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 169645 KB
Обновен на: 16.08.2012 от nevron
3305 показвания, 85 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Nevron UserInterface for .NET притежава забележително качество и скорост на рендериране, богата докинг библиотека (docking library, docking panels) с големи възможности, професионални и разширяеми командни блокове (command bars) както и уникални функции като Форми с променлив скин (skinnable forms), етикети с богато съдържание, модерни ефекти (стъкло, гел и др.). Всичко е проектирано така, че да предостави на вашите .NET приложения последните и най-модерни стандарти и технологии за графичен потребителски интерфейс (GUI).

Skinning – дава ви възможност да променяте скина на вашите приложения само с няколко реда код. В комплекта са включени общо 30 предварително дефинирани цветови схеми, включително популярната Office2007, замислени така, че да ви предоставят външността от която се нуждаете.

Docking Panels – мощна библиотека, предоставяща на приложенията ви последните стандарти и технологии за графичен потребителски интерфейс. Това са базирани на дървовидна структура, предварително дефинирани контроли, които могат да бъдат скачвани, освобождавани и премествани. Визуален преглед на резултата в design time или run time.

Document Management – Docking библиотеката има много добра система за управление на документите, която прави създаването на мултидокументни интерфейси (MDI) - стандартни или такива с табове – лесно и бързо.

Command Bars – предоставя стилни менюта и ленти с инструменти. Всички команди ползват общ обектен модел, което улеснява визуализацията на команда от който и да било родител. Богатата поддръжка по време на дизайн ви позволява лесно да създавате модерни менюта и туулбари с възможности за скачване и освобождаване.

Рендериране и Ефекти – модерни ефекти като стъкло, гел, сенки и др. се постигат лесно посредством нашите рендеръри и декоратори (Renderers and Decorators). Вашите приложения ще изглеждат по-изгладено и по-професионално. Всичко това с уникално качество и скорост на рендерирането.

Custom Toolbox – Комплекта съдържа над 50 разширени контроли – напълно разширяеми и моделируеми, с прекрасен външен вид. Използвайки тези контроли можете да създавате графични потребителски интерфейси с чист, логичен и професионален изглед.


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.