download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Фактури (Invoice Portable) 4.60


Подготовка и печат на фактури на български и английски език


Изтегли (4747 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: ЕТ ЕЛЕКТРИК - СИЛИСТРА
Лиценз: Demo
ОС: Windows XP/Vista/7 
Големина: 4747 KB
Обновен на: 28.12.2011 от electric_cc
11639 показвания, 922 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

ФАКТУРИ 2020 - 01.01.2020
Парични плащания и Фактури 5.2

Публикации в списанието


няма публикации
 
Highslide JS

Тази не се нуждае от правата на системния администратор за нейното инсталиране и не записва нищо в системния регистър. Достатъчно е да се разкомпресира на някой от дисковете, където ще си направи папка и е готова за работа. При копиране на флашка тя ще продължи да работи. Единственото изискване на операционната система е да е XP SP2 или следваща.
    Програмата е предназначена за бърза и лесна подготовка на Фактури, Дебитно и Кредитно известие, Протоколи и Проформа фактури. Допълнително са включени Приходен и Разходен ордер, които могат да се използват, когато продажбите се извършват в брой. Документите могат да се печатат по избор на български или английски език.
    Има възможност за създаване на списъци на Контрагенти, Артикули или услуги и Групи стоки или услуги.
    Има процедури за анулиране на документ, възстановяване на погрешно анулиран документ и за маркиране на платен документ.
    Могат да се създават списъци на документите: общо, за Клиент или за отделен артикул. Има и списъци за анулирани, неплатени документи, както и за приходните и разходните ордери.
    Справки за продажбите могат да се правят: общо, за група или отделен артикул. Всички справки и списъци се изготвят от дата до дата.
    Предвиден е бутон "Касов бон", с помощта на който сумите по документа могат да се изпращат на касов апарат за отпечатване на касов бон. Може да се избира дали да се отпечатва артикул по артикул или само общата сума. Има също и процедура за програмиране на клишето, което трябва да отпечатва касата. Засега са обхванати касите на "ОРГТЕХНИКА ООД" от моделите ЕЛКА, които предоставиха съответната информация за управляване на касовите апарати.
    Версия 4.55 - Добавена е таблица, в която операторът може да си направи списък на основанията за ДДС на Български или друг език. Те могат да се избират от бутона вдясно от полето 'Основание'.
    Версия 4.51 - Добавени са процедури за подготовка на дневници по ДДС.
    Версия 4.48 - Добавена е възможност за извеждане на документите за посочен период във файл за връзка със счетоводна програма.
    Версия 4.39 - Добавена е възможност Подпис и ЛОГО да могат да променят размерите си.
    Обновяване само на EXE файла от: http://www.electric-cc.com/files/invoice_update.exe
    Програмата работи на 32 и на 64 битови машини.

Ограничения: три месеца гратисен период


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 28.05.08, 13:29, electric_cc:
    Една жена седнала под черешата на сянка. Започнала да си мисли: ще и се роди син, той щял да порасте, еднин ден ще се качи на черешата да яде череши, щял да падне и да се пребие. И като ревнала ...
  • Четвъртък, 24.07.08, 12:36, pnv:
    Разбира се, един софтуер не е важно с какво, а как е реализиран и дали върши добре работата, за която е създаден. Ако да, то той ще има своите потребители... Всичко останало са празни приказки. Пък и не винаги най-новите технологии за програмиране са най-добри и практични - погледнете само C# 3.5 и WPF...
  • Четвъртък, 21.08.08, 01:39, ss_mario:
    Работи ли в мрежа. Защото при опит за едновременна работа от два компютъра нещата доста се пообъркват. Освен това не намерих къде да добавя снимката на подпис и печат.
  • Четвъртък, 21.08.08, 05:22, electric_cc:
    ” Работи ли в мрежа. Защото при опит за едновременна работа от два компютъра нещата доста се пообъркват. Освен това не намерих къде да добавя снимката на подпис и печат. „
    Меню Файл има подменю Файл снимка на подписа. Файлът трябва да е в папката на програмата. Тя знае къде да сложи подписа. Работи в мрежа. Програмата трябва да се инсталира и на другия компютър за да се инсталират библиотеките, които ползва. През мрежата се избира Invoice.exe от базовия компютър и се извежда ShortCut на втория компютър. Догега не е имало проблеми при работа в мрежа, освен когато се скапе мрежата.
  • Вторник, 03.02.09, 15:53, electric_cc:
    В отговор на запитвания: Ако във Фактурата на един ред не се събират описанието на артикула или услугата, може да се продължи на следващия ред, както на обикновените фактури. Макималният брой редове е 30 за един документ.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.