download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Black Coffee 0.3 Beta


Лесен за ползване софт, с който може да настроите сигурността на компютъра си


Изтегли (174 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Skyler Lyon
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista 
Големина: 174 KB
Обновен на: 18.11.2008 от karadzha
2692 показвания, 31 сваляния  Статистики


Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
0.3 Beta CD 12/2008
 

Програмата позволява да настроите сигурността на Вашата система. И всичко това докато си пиете кафето. Авторът е избрал най-важните опции за администриране. Може би, затова кафето е без сметана!?
 

Ограничения: Трябва да имате права на администратор


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 19.11.08, 04:25, anonymous:
    ” Аз съм твърдо за безплатния софт. Карам с 36 лв. на месец и си корсарствам, защото тия, "бедняците" от Запад, правят същото. Неизвестен политик,вероятно български, е казал:"Всеки краде от всеки, а ние - от всички".
      Работите значително ще се подобрят, ако ОС, стената и де що може се чипоса. Бе, направо вместо софт всичко да е хард у компа. Така няма да има пиратстване, писчовците ще работят трилиони и трилиарди пъти (може и сиксталиарди - никой не знае).
      Лошото е само, че ще фалират всички Даунлоуд БеГе-та по всички земни кълбета.
       
    =============
    И free и trial всеки може да намери колкото иска като ползува Google.
    Тука обаче аз смятам че интересното е дикусията , мненията и евенюално happy end.
    ЩО се отнася до чипото решение то беше предложено преди години от Рой-НевЪорк , но и то не дава съвършена защита, това е много голяма тема и е хубаво някои ако има интерес да я постави в раздел Hardware.
    До 4 хакера едновременно ей сеага оскаха да ме блокират , защо ли го правят , да ни нареди някои какво да правим , кога , какво и как да казваме , да искаме разрешение ли що ли или под стри да викаме в глас хорово.
    От лалво има някои да се страхува сега , че хакерите могат да помогнат да не се нарушава закона , да станем по делови и да си помагаме като сме задружни.
  • Сряда, 19.11.08, 05:10, karadzha:
    Тоя Рой-Нев Уорк или Уърк е на прав път, а иначе и аз съм за взаимопомощта и дискусията. Не, че знам кой знае колко, но каквото знам го споделям. И гледам да науча нещо от другите. Не казвам - ново, понеже дорде стигне тъдява и вече е остаряло. От 3 години не съм чел художествена литература от тия компита.
      Мисля, че правилно съм схванал мисълта ти. Само дето избягвам да давам акъл без да ми поискат. Щото българинът си има лаф: "Акъл си имам, пари ми дай". Не, че не е прав донейде, ама и двете не стигат никому.
      
  • Сряда, 19.11.08, 09:41, anonymous:
    ” Тоя Рой-Нев Уорк или Уърк е на прав път, а иначе и аз съм за взаимопомощта и дискусията. Не, че знам кой знае колко, но каквото знам го споделям. И гледам да науча нещо от другите. Не казвам - ново, понеже дорде стигне тъдява и вече е остаряло. От 3 години не съм чел художествена литература от тия компита.
      Мисля, че правилно съм схванал мисълта ти. Само дето избягвам да давам акъл без да ми поискат. Щото българинът си има лаф: "Акъл си имам, пари ми дай". Не, че не е прав донейде, ама и двете не стигат никому.
      
    ====================
    Аз смятам че тези които разбират от уеб дизин и от хакеруване ето тука е мястото да се изявят . не да се подмята , важничи и брули у торбата , а другите да вървят по ...
    Това повече така не може , трябва да се направи нещо , нека видим специалистите днес какво ще кажат ?!
    И се прикриват важни неща , но по нататък , подавачите няма да издържат дълго така ...
  • Вторник, 25.11.08, 01:16, anonymous:
    Май никой не разбира че хакерите ги подкрепят и финансово,иначе как ще си продават антивирусните програми....
    Аз само активирам защитната стена,защото каквото премине през нея никакви антивирусни програми не ще го спрат.Тези програми само намалят скоростта на компютъра.
    И аз преди ползувах антивирусни програми,но след като специалист(не самоучка) ми го доказа на практика захвърлих и Касперски и Нод и т.н.Сега само почиствам чрез IE темпорални файлове,временни папки,кокита и т.н. и слава богу компютъра си работи нормално.Това важи особенно много за слабите компютри.....
  • Вторник, 25.11.08, 07:10, karadzha:
    Ние тука кво - на чаша кафе защити обсъждаме, като че ли. То и антиспай не трябва тогава - оставаме с една гола стена, поне едно ковьорче требе да й турнем

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.