download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

uTorrent Ultra Accelerator 4.9.0.0


Ускорете тегленето с µTorrent


Изтегли (534 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Trafic Speeders
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 534 KB
Обновен на: 16.11.2016 от spursy
15649 показвания, 2093 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

µTorrent Български превод 3.4.2 build 33497
µTorrent 3.6.0
uTorrent Turbo Booster 5.6.0.0

Публикации в списанието


няма публикации
 

С помощта на тази програма ще може да увеличите значително скоростта си на теглене с µTorrent. Работи като позволява на потребителя да търси за повече източници през определен интервал от време. По този начин получавате повече контрол над сийдърите. Също така подновява прекъснали тегления. Програмата има приятен и интуитивен интерфейс.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 10.12.08, 20:20, anonymous:
    По принцип моя нет е доста променлив при 1000 сиидара може да ми открие 5 и да свалям с 1мб/с, може и да ми открие 15 и да свалям с 3-4мб/с, но като цяло при наличие на 49 сиидара както свалям в момента никога не ми е намирало 20, което си е постижение. Не знам на програмата ли се държи или на нещо друго, но за сега действа дано да си остане така!!!
    П.П. Програмата чисто и просто ти открива повече връзки, демек открива ти повече сиидари от които да точиш!!!

  • Неделя, 07.02.10, 19:53, anonymous:
    програмката наистина е яка и е лесна за използване . Но определено е тежка! при някои анти вирусни може да бъде засечена но ... не се притеснявайте. Вдига спиида на сваляне , но като свършите не забравяйте да я изключвате от "Quit" , за да не се чудите после защо PC -то ви е като Печка Няма др. проблем , но ако открия обезателно ще пиша!
  • Понеделник, 30.05.11, 01:16, joniewalker:
    Дръпнах 2 торента. Единия с 3 сийдери, другия с 4. Поне такова беше инфото от Замунда. Стартирах uTorrent барабар с този "акселератор". Не само че не ми откри повече сийдъри, ами всеки от двата торента се точеше от по един сийдър. Експеримента приключи на десетата минута с деинсталация.
  • Понеделник, 30.05.11, 01:39, soft-support:
    При торентите броя на сийдърите винаги е относителен. Например може в тракера да отчита, че има 4 сийдъра и реално наистина да е така, но в момента ако трима са си изключили компютрите вече не са на линия. В този ред на мисли при определени обстоятелства е напълно реално да бъдат намерени повече сийдъри.
  • Понеделник, 30.05.11, 07:57, joniewalker:
    ” При торентите броя на сийдърите винаги е относителен. Например може в тракера да отчита, че има 4 сийдъра и реално наистина да е така, но в момента ако трима са си изключили компютрите вече не са на линия. В този ред на мисли при определени обстоятелства е напълно реално да бъдат намерени повече сийдъри. „

    Е, в този ред на мисли възможния брой на сийдъри е този, който тракера показва. Или по-малко както ти казваш. Програмата обаче има претенциите да УВЕЛИЧАВА броя на сийдърите. Нещо, което ми се виждаше малко абсурдно и опита ми го потвърди.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.