download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

FBackup 9.8.702


Чудесно безплатно приложение за архивиране на папки и файлове


Изтегли (95392 KB) Changelog

Визитна картичка на програмата

Автор: Softland
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 7/8/10/11 
Големина: 95392 KB
Обновен на: 14.12.2022 от spursy
7595 показвания, 262 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

GoodSync 12.3.2
CCleaner Portable 6.14.10584
Cobian Backup 11.2.0.582

Публикации в списанието

ВерсияБрой ВерсияБрой
4.2.145 CD 8-2009
 
Highslide JS

FBackup е безплатен софтуер за лична и комерсиална употреба.
 Той защитава важни данни чрез съхраняването им ръчно или автоматично на всяко USB/FireWire устройство, а също из локалната или глобална мрежа.
 Архивираните данни може да бъдат компресирани (, като се използва стандартната ZIP компресия) или се създаде точно копие на оригиналните файлове.
 FBackup има изчистен интерфейс и ръководства, които превеждат през процеса на определяне на запазването помощта на удобен помощник.

Поддържа ползването на плъгини, които може да видите тук .

Изисквания: .NET Framework


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 20.11.09, 05:15, vdamianov:
    Скромно е да се каже, че тази програма е добра. За около минута архивира и компресира два ПДФ файла, единият от които от 113 мг на малко повече от 32 мг; сиреч при степен на компресия 71%

    С други думи, еф-бекапът не само създава архивни копия, но и компресира значително по-ефективно от уин-рар. Програмата е не просто чудесна, но и превъзходстваща както по скорост, така и по безупречна функционалност повечето познати архиватори. Теглете я без колебание, и не забравяйте плъгините, без тях ще имате архиватор, но не и компресия.

  • Сряда, 20.10.10, 14:37, amonra86:
    Програмата поддържа български интерфейс...

    Ако случайно качената версия в сайта няма такъв, то използвайте тази Languages.rar
    Разархивирате архива и замествате файловете с оригиналните в програмата...

  • Понеделник, 18.11.13, 17:14, iceman_:
    ” Скромно е да се каже, че тази програма е добра. За около минута архивира и компресира два ПДФ файла, единият от които от 113 мг на малко повече от 32 мг; сиреч при степен на компресия 71%
    С други думи, еф-бекапът не само създава архивни копия, но и компресира значително по-ефективно от уин-рар. Програмата е не просто чудесна, но и превъзходстваща както по скорост, така и по безу

    пречна функционалност повечето познати архиватори. Теглете я без колебание, и не забравяйте плъгините, без тях ще имате архиватор, но не и компресия. „

    Не е вярно, но есесовеца и без това дърдореше много несвързани неща. Ето резултата от 20 pdf-а с обща големина преди компресия 1,66МВ, свалени от Читанката.

  • Понеделник, 18.11.13, 17:25, soft-support:
    ” Не е вярно, но есесовеца и без това дърдореше много несвързани неща. Ето резултата от 20 pdf-а с обща големина преди компресия 1,66МВ, свалени от Читанката.

    При архивирането резултатите зависят до голяма степен от това какво точно се архивира. Когато говорим за .pdf файлове, не може да ги сложим под общ знаменател. Например някои pdf са от тип "ръководства" и съдържат множество схеми и изображения. Други са тип "чист текст". Разбира се, че първия тип ще бъде компресиран значително по-осезаемо от втория. Не виждам нищо нередно един потребител да е постигнал по-високи резултати от друг при работа с вероятно различни pdf файлове.

  • Понеделник, 18.11.13, 17:32, iceman_:
    ” При архивирането резултатите зависят до голяма степен от това какво точно се архивира. Когато говорим за .pdf файлове, не може да ги сложим под общ знаменател. Например някои pdf са от тип "ръководства" и съдържат множество схеми и изображения. Други са тип "чист текст". Разбира се, че първия тип ще бъде компресиран значително по-осезаемо от втория. Не виждам нищо нередно един потребител да е постигнал по-високи резултати от друг при работа с вероятно различни pdf файлове. „

    Не казвам, че едни файлове не могат да се компресират повече от други. Казвам че тази тука програма не може да компресира много по-добре от WinRar. А в моя пример се вижда че дори е малко по-слаб дори с няколко %.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.