download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Womble MPEG Video Wizard DVD 5.0.1.111


Редактирайте вашите MPEG филми без прекодиране, използвайки"smart rendering" функцията


Изтегли (14215 KB) Changelog

Визитна картичка на програмата

Автор: Womble Multimedia Inc
Лиценз: Shareware
ОС: Windows XP/Vista/7 
Големина: 14215 KB
Обновен на: 02.09.2015 от tegote
7119 показвания, 99 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

MPEG Video Wizard DVD е продукт, който комбинира в едно всички останали продукти на Womble Multimedia Inc - MPEG Video Wizard и MPEG2VCR. Характерно за програмата е премахване на комерсиалните части (рекламите) от вашите филми, заснети от телевизията, без прекодиране, което означава че записът ще бъде 1:1 с оригиналният, без никаква загуба на качеството. Особеност на програмата е функцията "smart rendering" - способността й да прекодира само местата, които го налагат. Например преходните ефекти между клиповете са свързани с прекодиране, програмата работи в интелигентен режим, като обработва само мястото на прекодирането. MPEG Video Wizard DVD се справя винаги гладко без фрапиращи премигвания между отрязъците. Програмата ще ви бъде изключително полезна, ако желаете да манипулирате с аудио към MPEG2 видео, без това да повлияе на видео качеството, тъй като става дума за Direct Stream Copy.

MPEG Video Wizard DVD ще бъде изключително полезен инструмент за вас, ако сте професионалист или нов видео ентусиаст. Ние сме уверени, че MVW-DVD ще задоволи всички ваши нужди за редактиране и DVD MPEG изработка.
Пълна поддръжка на AC-3 audio encoder и DVD автор с опростена направа на DVD менюта. Ориентирането с инструментите и менюто е леко стаписващо, но затова пък поддръжката е истински отличник!!! Както на сайта, така и в HELP менюто на програмата ще намерите малки примери как да работите с програмата. Не пропускайте и важните въпроси: How to Edit Out Commercials?

Ограничения: 30 дни пробен период, $99 лиценз, $199 за комерсиално ползване

Изисквания: 1000 MHz+ процесор


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 16.03.10, 10:59, anonymous:

    Само, като добавка към изчерпателното представяне, инсталирайте си чисти кирилски шрифтове предварително, защото при 80% няма достъп до кирилската подредба на стандартните.Когато слагате няколко филма, по- добре е да ги правите като отделни заглавия(title), а не като сцени(чаптъри), за да избегнете прекодирането на картина и звук, ако са слети в едно заглавие. Така генерираните VOB-файлове са за всеки отделен филм, а не навързани в файлове по 1Gb и не се прекодират.

  • Събота, 02.04.11, 15:54, tegote:
    ” по- добре е да ги правите като отделни заглавия(title), а не като сцени(чаптъри), за да избегнете прекодирането на картина и звук, ако са слети в едно заглавие. „
    Не знам някой да се опитва да слепи два различни филма!
    Не виждам какъв може да е проблемът, при условие че можеш да събереш парчетата без прекодиране чрез редактора! И после да вмъкнеш всичкото в менюто за DVD. Ако се опитваш да вмъкнеш формат, различен от MPEG2, тогава ще имаш прекодиране.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.