download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Toolwiz Care 4.0.0.1200


Комплект за оптимизиране на системата


Изтегли (7348 KB)Readme

Визитна картичка на програмата

Автор: Toolwiz Software
Лиценз: Freeware
ОС: Windows XP/Vista/7/8 
Големина: 7348 KB
Обновен на: 20.05.2017 от karadzha
4080 показвания, 175 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Wise Care 365 Free 6.6.6.636
AVG Anti-Virus FREE 23.5.8195

Публикации в списанието


няма публикации
 

Toolwiz Care е безплатен комплект инструмент, създаден, за да се ускори вашия (бавен) компютър.

С мулти-функционалния комплект за оптимизация, този Windows оптимизатор осигурява набор от инструменти, който включват: проверка на системата, почистване на системата и ускоряване на системата.

Сред инструментите, които съдържа са дисков дефрагментатор (най-скоростният от всички познати - ползва се прост, но ефективен алгоритъм), мрежов мениджър, диспечер на задачи, мениджър на услуги, възстановител на файлове, търсачка на дублиращи се файлове, дисков лечител, деинсталатор и още около 25 помощни програми (на екрана тук са показани само част от тях).

Изисквания: 512 МБ RAM, 2 ГБ място на харда


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Сряда, 11.01.12, 22:17, karadzha:
    ” На мене, а не на баба ми, ми се случи. Единия път не ми се размина формата, защото CCleaner-a толкова много неща беше изтрил, че просто си спестих време по кардиналния начин. От тогава НЕ ползвам такива оптимизиращи и почистващи по шаблон програми. И - познай - имал ли съм след това проблеми ? Спестявам ти писането - отговора е - не.

    ПС. Не отричам напълни някои от функциите на подобни програми - напр. изтриване на временните файлове, хистори, интернет кеш. Но това НЕ оптимизира практически нищо една много задръстена инсталация, а и може да бъде направено ръчно и без риска от намесата на подобна/и програми, като слон в стъкларски магазин. Справка - CCleaner със всички отметки.

    ПС2. След инсталиране на програмата и сканиране, натиснах бутона View за да видя някои от "проблемите" които ми докладва програмата. Програмата изгърмя в грешка. Нека феновете и със здраве да си я ползват. Снимка:

    Джони, независимо от това за какво е създадена една програма, винаги може да ти прецака компота, щом е лошо написана. А при почистващите това е особено важно и отговорно. В тая има Timefreeze т.е. модул за създаване точка на възстановяване.
    Мен без да ми се експериментира много - щото съм с един комп, а и това омръзва - продължавам да пробвам.
    Програмата си я бива.
    Някои ще си кажат, че е реклама. Факт е, че не ми е нужна, понеже съм с премиум за няколко десетки години. Описвам програми за свое удоволствие, а дано и на другиго това е в полза.

  • Сряда, 11.01.12, 22:32, stiliyangr:
    Аз реших да я пробвам вчера. Направих едно почистване(на временни файлове и др.) - компютъра ми все още си работи нормално. Интересуваше ме функцията за търсене на повтарящи се файлове, но като видях какво представлява - не съм впечатлен...
     П.П. Току-що прочетох нещо интересно - че времето за зареждане(на компютъра ми) е 50 секунди и това било(ако правилно го превеждам) по-бързо от 75% от компютрите по света. А аз си мислех че е твърде бавно и имам някакъв проблем.
  • Сряда, 11.01.12, 22:51, karadzha:
    ” Аз реших да я пробвам вчера. Направих едно почистване(на временни файлове и др.) - компютъра ми все още си работи нормално. Интересуваше ме функцията за търсене на повтарящи се файлове, но като видях какво представлява - не съм впечатлен...
     П.П. Току-що прочетох нещо интересно - че времето за зареждане(на компютъра ми) е 50 секунди и това било(ако правилно го превеждам) по-бързо от 75% от компютрите по света. А аз си мислех че е твърде бавно и имам някакъв проблем.

    То компитата по света са бавни. Грешката не е у твоя телевизор

  • Неделя, 08.04.12, 21:07, квант:
    Претърпява непрекъснато положителна метаморфоза. Интересно, кога ли ще стане платена? До момента се справя доста добре! Благодарности.
  • Понеделник, 28.01.13, 11:19, johnmotson:
    [q То компитата по света са бавни. Грешката не е у твоя телевизор[/q]    Зависи с каква ОС си и колко процеси и приложения се стартират с нея. Допреди няколко години бях с WinXPSP3 рестарта го бях смъкнал до 23 секунди но с WIN7SP1 - почти 40 секунди, по -малко не успях , с 10-ина процеси ,най - необходими , и 4 приложения стартиращи в трея !
       А Toolwiz Care е прогресиращ софтуер , все по - добър става !

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.