download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

POWER MATRIX City


Бъдете най-успешния енергиен мениджър и захранете перфектно вашия град


СтартReadme

Онлайн приложение

Автор: Siemens Initiative
Лиценз: Free
Обновен на: 24.06.2013 от spursy
1883 показвания, 14 сваляния  Статистики


Представяме ви впечатляваща онлайн игра, която ви дава възможност освен да се забавлявате, да повишите значително и общата си култура, да разширите знанията и стратегическото си мислене. Съвсем нормално е повечето от нас да не са наясно с процеса на създаване на електрическа енергия и още повече с набиращата популярност в последните години такава от възобновяемите енергийни източници. Въпреки това вероятно всеки си дава сметка, че зеленото захранване е нещо много по-сложно от това да се поставят множество вятърни и слънчеви централи.
Точно затова една от най-големите световни компании в лицето на Siemens е създала тази игра. Power Matrix ще ви направи най-важният енергиен мениджър, имащ тежката задача да изгради оптималната енергийна мрежа, използвайки интелигентна комбинация от различни източници на енергия и осигурявайки устойчиви и стабилни енергийни системи за един виртуален град, но и осигуряващ непрекъсната поддръжка и мониторинг. Разбира се, трябва да се съобразявате и с наличния ви бюджет и постепенно да развивате системите си. Ще можете да използвате както традиционна енергия, така и такава от възобновяеми източници по ваш избор, а ако добре пресметнете парите си ще е добре да инвестирате и в енергийна научно-изследователска дейност. Ако се справяте добре, то вашия град ще расте и ще се развива все повече, трупайки точки за световната класация за зелени градове. Колкото повече се развива града ви, толкова повече енергия ще му е необходима, а вие ще трябва да развивате все повече мрежата използвайки оптималните комбинации между всички възможни източници. Факторите с които трябва да се съобразявате и да балансирате успешно не са никак малко - инвестиции в развитие, стабилност, доходност, цени, търговия, удовлетворение на клиентите.
Една наистина интересна игра, която ще развие стратегическото ви мислене, ще научите много нови неща за видовете енергия, предимствата и недостатъците.


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.