download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Професионален  Резултати 181-190 от 249

LogMyCalls 1.0 Beta добавен на 16.02.2012
Мощна система за анализ на телефонни повиквания
Free&Premium
ContactPoint
LogMyCalls е услуга, която позволява да следите и анализирате продължителността на разговори, както и да ги записвате и извличате информация за тяхната ефективност. Подходяща е за големи фирми.
 
TabJuice добавен на 15.02.2012
Създайте магазин в рамките на Facebook
Free
TabJuice
TabJuice е безплатна платформа, която ви позволява да създавате разнообразни Facebook ориентирани магазини. Подходяща е както за еднолични търговци, така и за по-големи компании.
 
Geezeo добавен на 14.02.2012
Онлайн финансов мениджър
Premium
Geezeo
Geezeo е професионален финансов мениждър, който работи директно в браузъра. Включва пълен набор от финансови инструменти. Използва се от големи организации като Stanford, Unityus, Alliant и др.
 
Mixpo добавен на 12.02.2012
Онлайн софтуер за създаване на интерактивни рекламни видеа
Premium
Mixpo
Mixpo е система, която позволява добавянето на интерактивни и таргетирани елементи към рекламните видеа във вашия сайт. Най-силната им страна е, че те са различни в зависимост от потребителя, който ги разглежда.
 
youblisher добавен на 09.02.2012
PDF като разгръщаща се книга
Free
Youblisher
От този сайт много бързо можете да превърнете своя PDF-документ в ефектно разгръщаща се книга. След като посочите кой конкретно файл искате да покажете онлайн, написвате заглавието и описанието му и получавате уникален уебадрес на публикацията си, кодова за вграждане на текстова препратка или на ...
 
AtTask добавен на 09.02.2012
Професионално PPM решение
Premium
AtTask, Inc.
AtTask е платен софтуер който може да бъде конфигуриран специално за нуждите на вашия бизнес. Използва се от някои от най-големите компании в света. Той включва редица инструменти за мениджмънт на различни видове ресурси - хора, време, финанси и др.
Идеята на AtTask е бизнесът ви да бъде ...
 
Re.vu добавен на 08.02.2012
Представете визуално своето резюме
Free
Re.vu
В преситен пазар на труда като днешния, изпъкването става все по-трудно. Вместо да представяте скучно резюме, което вероятно няма да бъде прочетено, Re.vu ви предлага да разработите визуално завладяваща и красива, изпълнена с информация и интерактивно съдържание уеб страница.
Ако имате профил ...
 
SimplifyEm Property добавен на 08.02.2012
Онлайн система за мениджмънт на недвижими имоти
Trial&Premium
T-ReX Global Inc.
SImplifyEm е професионален уеб базиран софтуер за мениджмънт на недвижими имоти, без значение дали сте хазяин или компания, системата може да ви помогне да следите платените и неплатените наеми. Приложението изготвя документация и разполага с пълен набор от функции, свързани с даването на имоти под ...
 
FancyQRCode добавен на 07.02.2012
Лесно създаване на QR кодове онлайн
Free&Premium
Imagix Interactive Kft
Без значение какъв бизнес имате, използването на QR кодове може да бъде удобно за вашите клиенти и придава модерен облик на компанията ви.
FancyQRCode позволява лесно генериране на QR кодове, съдържащи текст, линкове, визитни картички и др. Може сами да изберете цвета на кода, както и да ...
 
HootSuite добавен на 03.02.2012
Мощен мениджър на социални медии
Free&Premium
HootSuite Media
HootSuite e уеб базиран мениджър на социални медии, като фокусът пада предимно върху Facebook и Twitter. Приложението е подходящо за тези от вас, на които се налага да поддържат корпоративни профили и да публикуват голям брой постинги дневно. HooySuite позволява отложено публикуване (scheduling), а ...
 
<1 .. 5 .. 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.