download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Комуникации  Резултати 271-280 от 280

Chirbit добавен на 06.07.2011
Записвай, ъплоудвай, споделяй аудио файлове на воля
Free
Chirbit
Chirbit е безплатна онлайн програма, с която можете да публикувате свои аудио файлове в Интернет или дори да записвате чрез нея звук, който да бъде споделен. Поддържа записване в следните формати: mp3, wav, aiff, wma и m4a.
 
Speedtest добавен на 18.06.2011
Тества скоростта на Интернет връзката ви
Free
Ookla
Speedtest e най-добрият инструмент, създаден до момента, за проверяване скоростта на вашия Интернет. Онлайн приложението тества Интернет свързаността ви както за даунлоуд, така и при ъплоуд. Проверете дали доставчикът ви предлага скоростите, които рекламира.
 
net2ftp добавен на 22.05.2011
Уеб базиран FTP клиент
Free
net2ftp
net2ftp е безплатен уеб базиран и напълно функционален FTP клиент. Освен лекота и удобство, софтуерът предлага пълен набор потребителски и административни функции при закачане към FTP сървър: ъплоуд, даунлоуд, ZIP раз/архивиране, копиране, преместване, изтриване на файлове и директории, CHMOD, ...
 
Brinked добавен на 22.05.2011
Безплатно онлайн създаване и сваляне на рингтон мелодии от всякакви аудио файлове или Youtube видеа
Free
Brinked.com
Brinked е страхотна онлайн програма за елементарно и безплатно създаване на рингтонове от всякакви аудио файлове на компютъра ви. Само посочвате файла, който искате да използвате и рингтон мейкъра го зарежда за редактиране, така че да изберете само частта, която искате, а след това ще генерира от ...
 
Web-ICQ добавен на 21.05.2011
ICQ без инсталиране
Free
ICQ
Можете да използвате ICQ на който и да е компютър. Не е нужно да инсталирате програма, а да изберете онлайн версията, наречена Web-ICQ.
 
QR Core добавен на 21.05.2011
QR-код с текст
Free
QRcore
Това е лесен за работа генератор на QR-текст. Можете да закодирате имена, уебадреси, телефонни номера, имейли или друг текст. Избирате един от седемте възможни размера на QR-кода и след като той бъде генериран, го записвате като изображение или използвате кодовете за вграждане в сайт или блог.
 
Kaywa QR-Code Generator добавен на 21.05.2011
Създава QR-кодове с уеб адрес, текст, телефонен номер или SMS
Free
kaywa
Чрез този генератор можете да запишете в един QR-код разнообразна информация: URL-адрес, текст, телефонен номер или SMS. Избирате между четири различни големини. Готовият код може да се съхрани като изображение или да вмъкнете в сайта си готов HTML-код.
 
QR Coder добавен на 21.05.2011
Генератор на QR-кодове
Free
QR Coder
Чрез този сайт се генерира QR-код (двуизмерен бар код), в който е кодиран кратък текст, съставен от вас, препратка към сайт, визитка или дори SMS. Изображението, което се генерира е във формат GIF. То може да се постави на картонени визитни картички, в рекламни материали, да се помести в сайта или ...
 
Sendoid добавен на 21.05.2011
Обмен на файлове без посредници
Free
Sendoid
Чрез тази онлайн услуга се предават файлове от един компютър на друг в момента, без да е нужно файлът да се качва където и да е. Вие можете да посочите кой файл искате да споделите, след това да обявите временния линк за теглене чрез имейл, IM, чат, twitter и др. Предаването на файла се извършва ...
 
Meebo добавен на 21.05.2011
Общувайте онлайн чрез AIM, Yahoo!, MSN, Google Talk, ICQ и Jabber
Free
Meebo
Това е удобен онлайн инструмент за общуване чрез AIM, Yahoo!, Windows Live, Google Talk, Facebook, MySpace, ICQ, Jabber и др. След регистриране на сайта можете да общувате чрез протоколи, които сте избрали или директно да влезете с акаунта си в някой от възможните начини за комуникация.
 
<1 .. 10 .. 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.