download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Помощници  Резултати 291-300 от 389

Startino Beta 1.0 добавен на 11.03.2012
Онлайн мениджър на задачи
Free
Startino
Startino е уеб базирано приложение, което ви помага да организирате деня си. За разлика от част от конкуренцията си, то разчита на една страница, в която може да видите всички предстоящи част на дневния си график.
 
MisterMind Beta добавен на 11.03.2012
Безплатно приложение за създаване на организация на вашия ден
Free
MisterMind
MisterMind е приложение, което бяга от класическия подход за организиране на деня чрез стандартни списъци и ви предлага да направите карти. Те функционират по подобен начин, но позволяват създаване на връзки между отделите задачи и по-лесно йерархично структуриране на деня.
 
RemindThis добавен на 10.03.2012
Напомня да посещавате сайтове
Free
RemindThis
RemindThis е безплатен инструмент, който напомня на потребителите на вашия сайт да го посещават през определен от вас интервал от време. Може да се използва и за лични нужди, базира се на имейл.
 
Greplin добавен на 09.03.2012
Цялото ви уеб присъствие на едно място
Free
Greplin
Greplin е уеб базирано приложение, което ви позволява да синтезирате всички свои събития, съобщения, контакти, файлове, проекти и др. Системата се свързва с всички ваши акаунти, след като влезете в тях през нея. След това ви представя всички новости в хронологичен ред, на едно място.
 
Ditto Beta добавен на 09.03.2012
Приложение за тестване на очила
Free
Ditto
Ditto е уеб базирано приложение, в което може да тествате как би стоял даден модел очила върху лицето ви, без да ставате от компютъра. Достатъчно е да се снимате със своята уебкамера от няколко страни или да използвате системата за директно налагане в реално време.
 
Mint добавен на 03.03.2012
Спестявайте повече
Free
Intuit
Mint е лесно за използване решения за финансов мениджмънт. Може да се използва както за лични и семейния бюджет, така и да се интегрира в малки и големи компании. Mint анализира вашите приходи и разходи и ви представя графична информация за тях. Чрез нея може да осъзнаете слабости в своите финанси ...
 
Readability добавен на 03.03.2012
Приложение за по-удобно четене онлайн
Free&Premium
Arc90
Основната идея на Readability е, че четенето на по-дълги текстове онлайн става все по-натоварващо и неприятно изживяване заради неоптимизираните за четене дизайни на сайтовете, изпълнени с анимирани банери и всякакво съдържание, което ви разсейва. Readability преформатира текстове така, че те ...
 
Wolfram|Apha добавен на 03.03.2012
Търсачка, базираща се на въпроси
Free&Premium
Wolfram Alpha LLC
Wolfram|Alpha е най-популярната търсачка, която отговаря на въпроси. Тя може да се използва с хиляди предназначения. Основната й идея е, че вместо да търсите за конкретни сайтове с дадено съдържание, софтуерът ви дава конкретната информация директно.
Използва се от Siri в iOS.
 
Grammarly добавен на 02.03.2012
Онлайн граматична проверка на английски текст
Free
Grammarly, Inc.
Grammarly е един от най-добрите инструменти за проверка на английски текст, особено подходящ за хора, чийто майчин език не е английският.
Достатъчно е да копирате текста в създаденото за целта поле, за да може системата да открие вашите граматически, пунктуационни, стилистични и други грешки.
 
Paprika добавен на 02.03.2012
Елементарен to-do мениджър
Free&Premium
Paste
Paprika вероятно е един от най-лесните за използване уеб базирани инструменти за организиране на дневния ред.
Основната му идея е, че не разполага с интерфейс, а само с едно текстово поле. Всяко започване на нов ред прави нова задача, а добавянето на хаштаг (#) означава нова ключова дума.
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.