download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Помощници  Резултати 51-60 от 389

File Destructor 2.0 добавен на 07.07.2012
Унищожете файлове
Free
Hype
File Destructor е уеб базиран унищожител за файлове. С негова помощ може да направите всевъзможни файлове неизползваеми, за да ги използвате за извинение, когато ви мързи да ги довършите. Така винаги може да обвините компютъра си.
 
Flavors добавен на 01.07.2012
Интернет присъствието ви на едно място
Free
Flavors
Flavors е лесно за използване уеб базирано приложение, което ви помага да следите социалните си профили на едно място. Поддържа десетки популярни платформи, сред които са Facebook, Twitter, Tumblr, Blogger, YouTube и др.
 
YogaToday добавен на 01.07.2012
Помощник за йога
Free
YogaToday
YogaToday е идеално уеб базирано приложение за тези, които искат да започнат да се занимават с йога, но нямат нужните познания или желание, за да започнат. Сайтът включва курсове, видеа и инструкции как да практикувате йога правилно.
 
MyOws добавен на 30.06.2012
Защита на авторските права
Free
MyOws
MyOws е лесно за използване уеб базирано приложение, чиято цел е да помогне на обикновените потребители да защитят авторските си права. Достатъчно е да регистрирате интелектуалния си труд и да определите права за неговото използване, преди да го предадете на клиентите си.
 
TuneGlue добавен на 30.06.2012
Открийте нова музика
Free
Onyro
TuneGlue е иновативно уеб базирано приложение, което ви помага да откриете групи и изпълнители, приличащи на тези, които харесвате. Достатъчно е да въведете името на група или изпълнител, за да видите предложения под формата на мисловна карта.
 
Boomerang добавен на 27.06.2012
Отлагане на мейли
Free
Baydin
Boomerang е уеб базирана платформа за отложено изпращане на мейли. С нейна помощ може да създавате списъци с писма, които да насрочите за по-късна дата или час, както и да изпратите един мейл по-късно.
 
Sondgloz добавен на 26.06.2012
Мениджър за дневния ред
Free
Sandglaz
Sondgloz е уеб базирана платформа за водене на дневния ред от един прозорец. За разлика своите конкуренти тя представя цялата информация в един прозорец, без да има нужда да превключвате.
 
GiftDish Beta добавен на 24.06.2012
Виртуални подаръци
Free
GiftDish
GiftDish е уеб базирана платформа за подаряване на подаръци. Достатъчно е да изберете сайт с купони, който да поддържа системата, и да "опаковате" избрания от вас подарък. Другият човек ще го получи във виртуална опаковка и няма да може да ги отвори до съответната дата.
 
Trellis 2.0 alpha добавен на 24.06.2012
Хелп деск система
Free
Accord5
Trellis е уеб базирана система за организиране на хелп деск за вашия продукт или сайт. Той може да съдържа въпроси и отговори, обща информация, уики и др.
 
Swole.me добавен на 24.06.2012
Автоматично планира на диети
Free
Swole
Swole.me е уеб базирана платформа за автоматично планиране на диети. С нейна помощ може да си зададете максимална стойност от допустими калории и приложението само ще ви предложи дневно меню.
 
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 .. 27 .. 39>

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.