download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПРОГРАМИ / безплатни  Резултати 15561-15570 от 16522

JavaScript Calender Generator 1.01 добавен на 26.05.2003
Календар за сайта ви
Freeware
Windows All
Roel S.F. Abspoel
JavaScript Calender Generator е програма, която генерира java script календари за сайта ви. Можете да настройвате цвета, езика, отделните детайли на календара. Генерираният код е в js формат, готов за вмъкване във вашата страница.
 
CCalendar 2002.01 добавен на 26.05.2003
Календар с картинка за сайта ви
Freeware
Windows All
arcadevillage
CCalendar е малък java аплет, който показва календар на сайта ви. Може да се използва от потребителите да си избират дата. За всеки месец има по някаква картинка. Можете да променяте изображенията, цветовете, надписите и др. Продуктът е безплатен за некомерсиална употреба.
 
Joust SiteBuilder 1.1 добавен на 26.05.2003
Създава карти, менюта за сайтове
Freeware
Windows All
Alchemy Computing Ltd
Joust SiteBuilder е програма за създаване на карти за сайтове. Позволява да влачите файлове (drag and drop), за да бъдат вмъкнати в навигацията. Крайният резултат може да бъде записан като JS меню или html страница, показваща карта на цялата страница, с иконки и структурно разположение. За да ...
 
Joke eBook 1.0 добавен на 26.05.2003
Ще пада смях
Freeware
Windows All
PrimaSoft
Развеселете се с тази безплатна електронна книга с над 150 вица(на английски). С нея лесно можете да четете вицове вече включени в книгата, а също така и да въвеждате ваши вицове. Програмата включва опция за бързо търсене по зададен текст. Броят на добавяните вицове е неограничен.
 
BladeEnc 0.94 добавен на 25.05.2003
Един от най-добрите MP3 енкодери в света
Freeware
Windows All
Tord Jansson
Програмата конвертира WAV, AIFF и RAW във формат MP3 при постоянен битрейт. Поддържа всички битрейти от 32 до 320 kbps; може да кодира моно и стерео, може да кодира в mono MP3 само левия / десния канал на входния файл, може да разменя каналите. Също така може да се задава приоритета на работа на ...
 
Winkiller 3.0 добавен на 23.05.2003
Ускорено изключване на компютъра - само с 1 кликване
Freeware
Windows 9x/ME
Denis Zabiyako
Омръзнала ли ви е дългата и тромава процедура за изключване на компютъра? Тази програмка ще ви позволи отново - както в стари времена - да си спестите дългото изключване, и изглежда като малко червено бутонче на таскбара. Натискането му изключва PC-то до точка, в която е безопасно да се прекъсне и ...
 
ИнфоСтарт 830 добавен на 23.05.2003
Дава пълен отчет за системата
Freeware
Windows All
Александр Глазков
ИнфоСтарт e безплатна програма, която ви дава пълен отчет за състоянието на системата - свободно дисково пространство, скорост на четене/записване върху диска, RAMа, свободен RAM, натовареност на процесора и др. Показва също и ден, дата, час. Има приятен и удобен интерфейс.
 
Disk Analyzer 1.1 добавен на 23.05.2003
Анализирайте харда си бързо и лесно
Freeware
Windows All
PrimaSoft
Disk Analyzer е полезен и безплатен Windows 95/98/Me/NT помощник за анализ на пространството на хард диска. Програмата предоставя гъвкави извлечения и набор от функции които правят използването на информацията по-достъпно. Disk Analyzer показва графики, намира дубликати, сортира по размер, ...
 
Nederuebla Wallpaper 1.04 добавен на 23.05.2003
Автоматична смяна на wallpaper-a
Freeware
Windows All
Nederuebla Wallpaper
Nederuebla Wallpaper e проста програмка за произволна смяна на wallpaper-ите ви. Нужно е да зададете списък с картинки, които да бъдат редувани. Има изключително малък размер - 92кб, при това пакетът включва инсталатор/деинсталатор.
 
WAV to MP3 Encoder 2.1 обновен на 23.05.2003
MP3 енкодер
Adware
Windows All
mthreedev.com
Програма за компресиране в MP3 с много възможности: 40 възможни честоти (bitrates), два канала, пакетно компресиране на множество файлове и много други. И както всяка добра безплатна програма, и тази си струва да я имате.
 

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.