download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Избор на платен хостинг

Интернет 19.08.2007 03:21 (преди 16 години и 8 месеца) | krum | прочетена 688 пъти Статистики
Blue Gene/L
Blue Gene/L

Подбрах за вас изявени и наложени на българския пазар хостинги, предлагащи помещаване на лични и бизнес сайтове. За да не налагам субективното си мнение, оставих техните шефове да говорят, а страниците на списанието запечатаха думите им. Та нали по-добър контакт от непосредствения няма. Изправям пред вас най-ползваните хостинг доставчици според мен, а вие, скъпи читатели, отсъдете на кого ще платите. Моята намеса се простира до филтрирането на „10те НАЙ-„. В този списък има хостинг за всеки – максимално евтин за малък личен сайт; максимално надежден за сериозна бизнес страница; хостинг с много ресурси и минимум цена за ентусиасти, които искат да поставят едно добро начало на поддържан от тях портал; хостинг план със свръх пространство или пък почти неограничен трафик; екстремално скъп за гарантирано върхово качество на всички предлагани услуги; хостинг с възможност за помещаване на няколко сайта в един акаунт (мултихостинг) и др.

Отвори статията     hosting.pdf

Статията е публикувана в Download.BG, бр. 05/2007.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 01.12.07, 00:31, anonymous:
    Статията е много добра и решава проблемите с избор на хост
  • Четвъртък, 03.01.08, 17:37, anonymous:
    Аз от 3 месеца ползвам услугите на http://hostbulgaria.com и съм много доволен. Хоста им е на ниво, отношението на екипа към клиенти е просто супер. Имат много добра 24 подръжка :)
  • Понеделник, 03.03.08, 16:26, anonymous:
    xaxaxa nai tupiq sait puk da vi kaja az nema ni6to v nego puk 4ak i da vi kazvam
  • Понеделник, 03.03.08, 16:51, phrozencrew:
    xaxaxa nai tupiq sait puk da vi kaja az nema ni6to v nego puk 4ak i da vi kazvam
    eminem900, пиши на кирилица иначе ше има тупалки!
    Иначе аз да ти кажа: "Говори ми на ръката!" - Така казваше Скалата едно време и правеше едни номера с "ръката на народа".

    Аз имам няколко сайта, качени на TopHost и съм имал проблеми с тях. Няколко пъти сайтовете са били недостъпни. За единия път хората ми написаха писмо, че им е изплякала платка с Ram и е идвал Боб Марли от Холандия да им я смени.
    Близките няколко месеца не съм имал ядове. А иначе тарифите им са мега тънки. За по малко от 30 кинта - хостин и домейн за 1 година.
    Имах един сайт на SuperHosting обаче и там ситуацията е същата, макар, че цените им са близо двойни. Лятото и там какво им стана цяла седмица сайта ту го имаше ту го нямаше. Така и не ми обясниха проблема. Това са лични наблюдения.

  • Неделя, 06.07.08, 13:25, anonymous:
    Здравейте,

    има специална услуга за наблюдение на сайтове - колко време са онлайн, кога са изчезнали и др. Бяха ми предложили такава услуга като free trial и бях много учуден колко често фирмения ни сайт е "зачезвал". Отидох да говоря с администратора - и какво се оказва: "стара машина", "скоро ще се местим на нов сървър" и др. подобни увъртания, които показаха, че наистина има проблем. Който се разтърси, ще намери такива услуги, да не правя сега реклама.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.