download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

StarCraft II превю

Забавления 12.05.2008 08:12 (преди 15 години и 11 месеца) | evoker | прочетена 657 пъти Статистики

StarCraft е икона. Не, StarCraft е нещо повече – религия! Това е една от най-добрите реално-времеви стратегии в историята на гейм индустрията, ако не и просто най-добрата. С над 11 милиона продадени копия в световен мащаб от излизането си през 1998 година, една трета, от които продадени в Южна Корея (държава с 45 милиона население). Една от малкото игри със звезда в Метреона (много по-големия брат на нашенския ЦУМ) на Сан Франциско. Най-награждаваната игра в историята на видеоигрите. Едно от най-иновативните и балансирани заглавия в гейминга. Стожер за прогейминга. Реално-времевата стратегия с най-добрата история. Първата игра с телевизионен (корейски) канал, изцяло посветен на StarCraft. Единствената игра, която продължава да се играе в мултиплейър от милиони играчи, дори 9 години след излизането си. Но най-вече, StarCraft е играта, чието продължение е най-очакваното в историята на електронните забавления!

Отвори статията     star_craft.pdf

Статията е публикувана в Download.BG, бр. 11/2007.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 31.05.08, 20:29, stefankr:
    Статиите, които четете онлайн са малка част от статиите, които се публикуват в списанието. Редакционната политика е такава, че безплатно онлайн се четат материали със забавяне от няколко месеца. На практика се получава така, че един материал се подготвя сега, ще се продава след месец (при това сроковете са изключително кратки именно заради спецификата на бранша), а онлайн ще се появи едва през есента. В същото време не е възможно да се променя заглавието на статия, за да се запази идентичността на материала на хартия и онлайн (възможни са авторски или редакторски забележки и актуализации в същинския текст).
  • Неделя, 01.06.08, 20:38, evoker:
    Хайде, stanimir_78, бъди така добър като нападаш, да се обосноваваш. След като намекваш за по-силната си гейм култура, особено много бих се рдвал да видя коя част от от превюто няма общо с действителността в момента, освен датата на излизане.
    Винаги съм приемал критиката, когато е градивна и обоснована.
  • Понеделник, 02.06.08, 11:32, stanimir_78:
    ” Хайде, stanimir_78, бъди така добър като нападаш, да се обосноваваш. След като намекваш за по-силната си гейм култура, особено много бих се рдвал да видя коя част от от превюто няма общо с действителността в момента, освен датата на излизане.

    Нещо не сме се разбрали...Изобщо нищо не намеквам,просто исках да сложа линк като картинка,но не се полу4и.Извинявам се,4е не го изтрих след това.

  • Четвъртък, 12.06.08, 23:36, anonymous:
    Ко ще пуснат новата старцрафт 2
  • Петък, 13.06.08, 22:41, anonymous:
    стар craft е яка

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.