download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Как да се инсталират програми и още нещо

Софтуер 30.11.2008 15:39 (преди 12 години и 10 месеца) | karadzha | прочетена 1268 пъти Статистики
Опитните потребители знаят как да направят инсталиране на програма. Следващите редове са съвет най-вече към тези, който са с по-малко опит в това начинание и е основно за безплатни софтуерни продукти.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

 • Вторник, 02.12.08, 21:57, anonymous:
  karadzha,
  никак не са смешни нещата, които си описал. Мисля сега да разпространя тази статийка, защото за доста хора покрай мен ще бъде полезна (а и моето свободно време ще си е само мое ).
 • Сряда, 03.12.08, 09:34, karadzha:
  Мариана, сигурно не знаеш, но като си взех комп цял месец натисках "Кенсъл" като инсталирах някое софтче. Един ден се престраших и дадох "Некст". Почти всичко, което съм научил съм го научил сам, след какви ли не перипетии експериментаторски. Понякога някой каже как става туй и онуй, но аз не зацепвам. Прибера се вкъщи и ако не инсталирам програма - преинсталирам Уиндоус. Не, че искам да се хваля, но току-що погледнах в отделение "Меню" тук на сайта и видях броя на общите програми - малко под 15200. Аз си мислех, че са 10 пъти повече (изобщо не бях обърнал внимание, виж, потребителите ги знаех колко са горе-долу). Че то не само аз, ама бая народ има поне толкова, колкото си представях, че са.
   То не,че е важно колко прог имаш, а да имаш най-необходимия. И по възможност да е качествен. Пък стока ли е - никога не се знае кога ще ти притрябва. Нужни са и умения да боравиш с инструментариума, а специално аз не знам и една милионна от това, което искам да науча.
   Исках само да ти багодаря, а то се получи цяла статия
   Благодаря, че си оценила статийката ми и се радвам, че с нещо съм помогнал !
 • Неделя, 14.12.08, 03:08, dreamskill:
  Ми за какво ти е инсталирането,като има преносима версия на дадена програма?Спестяваш реджистри.Караджа,и аз бях като теб преди,най-голямата ми стъпка беше да преинсталирам уиндоус xp преди 2 години-от там нататък нещата се улесниха.Човек винаги трябва да опита сам-така се научава най-добре,защото съществува риск да губиш информация
 • Вторник, 23.12.08, 05:12, karadzha:
  То добре като има портабъл версия, но не винаги е тъй. Като миткам насам-натам и попадна на джобна версия я вземам Но не винаги. Щото руснаците са майстори там, но при другите тия версии отстъпват пред инсталиращите се Правя съответните проверки и тогива действам

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2021   Experta Ltd.