download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

10 сайта за релаксация в мрежата

Забавления 31.07.2011 11:42 (преди 12 години и 7 месеца) | snisoftware | прочетена 188 пъти Статистики
Очите ти са достатъчно кървясали, за да приемеш, че имаш проблем с недоспиването. Ръцете ти треперят протягайки се към поредната кутийка Ред Бул. Чувстваш остра болка в главата, вероятно същата каквато е усещал Зевс преди раждането на Атина Палада. Да, тя излязла от там с цялата си броня, щит и меч. Неистово заплиташ пръсти в косата си, чувстваш корема си като гробище за ядрени отпадъци. Хм, от къде ли се взе това усещане? След няколко минути мислене осъзнаваш, че вече минава полунощ, а ти все още не си вечерял… Целият този стрес от упоритата работа те побърква, чувстваш се сякаш те разгражда от вътре.

Стресът има разнообразни източници, като се започне с постоянна болка или ярка светлина и се стигне до намаленото количество сън и напрежение от предстоящи събития (като например изпити). С други думи той се поражда от силно негативно въздействие на физически или психологически фактори. Тези фактори заобикалят човека ежедневно и неминуемо указват неблагоприятно влияние в поведението и здравето му.

Стресът може да бъде преодолян по най-разнообразни пътища. Новите технологии, които за съжаление могат с основание да бъдат обвинени като причинители на вредното явление, също предлагат някои методи за неутрализирането му. Най-лесни за достъп са тези в интернет пространството. Време е да представим именно някои от тях, за да помогнем на подложените на стрес потребители на Download.BG да се поотпуснат или настроят за сън. Разбира се ако изобщо може да се открие нещо по-релаксиращо от посещение в любимия ни сайт :-)

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 31.07.11, 18:55, dreamskill:
  • Неделя, 31.07.11, 19:39, mayhem1:
    Аз релаксирам с клипове в тубата . Абонирал съм се за канал наречен World - Cruise и пътувам редовно във full screen mode

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.