download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за декември 2011

Хардуер 31.12.2011 13:08 (преди 12 години и 3 месеца) | deezel14 | прочетена 67 пъти Статистики
Края на годината е, което по презумпция означава, че трябва да резюмираме най-интересните джаджи за последните 365 дни. Всъщност, няма да го направим. Предполагаме, че не искате да четете още веднъж за устройства, за които вече сме писали - ако чувствате, че искате да направите равносметка, съветваме ви просто да прегледате всички части на рубриката, излязли през тази година.
Както винаги, ще ви запознаем с интересните и симпатични джаджи, които грабнаха вниманието ни. Ще започнем със сравнително достъпния 3D принтер Thnig-o-matic, който определено изглежда като уикенд проект. Продължаваме с особено авангардния док за iPad от V-Lux, последван от миниатюрния фотоапарат Super heads Clap Camera. За тези от вас, които пътуват често, сме избрали Roll Up зарядно, което дава живителна енергия на всички ваши устройства едновременно. От известно време сме запалени и по обективи за iPhone - този път ще ви запознаем с универсално стъкло, което може да се използва за макрофотография с всеки смартфон. Новите слушалки на AudioTechnica също не са за изпускане.
Ако разполагате с наистина голям портфейл и наистина голямо желание за наистина голям звук, няма как да пропуснете iNuke, а за параноиците сме подготвили една от най-сигурните флашки на света - Crypteks.
Little Printer е симпатичен... малък принтер, който разпечатва различни типове съдържание на листчета с формата на касова бележка. Pico Dolly е за любителите видеографи, които искат да раздвижат кадрите си и да им придадат професионално усещане. Феновете на дизайнерското студио Art Lebedev ще зарадваме с новата социална клавиатура Optimus Popularis, а фотографите - със стилния Leica V-LUX 3.
За финал оставихме две по-класически предложения - супердесктопът на Alienware Aurora и двете нови мишки на HP, X4000 и X5000.
Приятно четене.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.