download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за март 2012

Хардуер 29.03.2012 09:54 (преди 12 години) | deezel14 | прочетена 36 пъти Статистики
Както обещахме в последното издание на рубриката, този път ще ви запознаем с по-интересните устройства от MWC 2012. Мобилният конгрес в Барселона не ни изненада с особено забележителни продукти, но няма как да се оплачем, имайки предвид, че повечето смартфони с Android от висок клас са подобни. Освен джаждите от MWC сме подготвили и още няколко интересни устройства, които няма как да пропуснем.

Започваме с новия iPad, който се нарича "новият iPad", а не "iPad 3". След него идва Windows 8, чието потребителско превю бе публикувано за свободно сваляне в последния ден на февруари. Продължаваме с най-интересните анонси от MWC, като на първо място определено е новата серия от смартфони на HTC - One. Новите устройства на Sony също са сравнително интересни, макар Xperia S да бе анонсиран още в началото на годината. Xperia Sola пък разполага с дисплей, който отчита не само допира, но и близостта на пръста ви.

Продължаваме с двата по-забележителни анонса на Samsung, а именно - Galaxy Beam и Galaxy Note 10.1. Първият е смартфон между средния и висок клас, който разполага с вграден пикопроектор и запазва горе-долу прилични размери, а вторият е 10-инчов таблет с S-Pen стилус.

Nokia представи последния остатък от старата си идентичност, смартфонът 808 PureView, който е с 41MP камера и използва… Symbian. Lumia 610 пък е бюджетно устройство с Windows Phone и безумно лъскав дизайн.
Останахме очаровани и от представянето на двете китайски компании ZTE и Huawei, които показаха първите си топ-енд устройства. Изглеждат примамливо. Asus най-накрая демонстрира окончателна версия на Padfone, в комбинация с незаменимия ентусиазъм на главния изпълнителен директор на компанията.
Canon представи дългоочаквания си нов видеографски DSLR 5D Mark III.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.