download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за юни 2012

Хардуер 29.06.2012 18:40 (преди 11 години и 9 месеца) | deezel14 | прочетена 65 пъти Статистики
Юни е месецът, в който по-горещи от въздуха са единствено наскоро анонсираните джаджи. Обикновено най-интересното събитие за месеца е WWDC, но тази година то се конкурираше с три други Computex и двете пресконференции на Microsoft. Вероятно вече сте прочели статия, посветена на новия MacBook Pro с Retina дисплей, OS X Mountain Lion и iOS 6, така че е време да обърнем внимание и на всички други важни анонси.
Започваме с Microsoft Surface - първия таблет на Microsoft. Два дни след неговото представяне Microsoft показва и Windows Phone 8, с което направи юнския график на технологичните журналисти доста по-натоварен от обикновено.
Стандартът за Nano-SIM карти бе приет официално, след като Nokia, Motorola и Apple не пропуснаха да изкажат взаимно възмущение от предложените дизайни.
Computex 2012… Събитие, по време на което бяха представени толкова много и странни устройства, че в последния ден вече се чувствахме сюрреалистично. Най-любопитният хардуер е Taichi на Asus, но огромните таблети/всичко-в-едно компютри на Asus също не отстъпват. Като цяло концепцията за бъдещето на PC-то е включва хибридни компютри, които може да се използват като ултрабуци или таблети.
Roccat продължава да конкурира успешно Razer със своите мишки Lua, а Sony обнови all-in-one десктопа си VAIO L с подобрен хардуер и разширена функционалност. Японците не пропуснаха да напомнят, че пазара на компактни камери не е мъртъв и представиха достъпното устройство със звучно име Handycam HDR-GW77V, както и фотоапарата Sony Cyber-shot DSC-RX100. ZTE анонсира LTE смартфон за учудващо добри характеристики за Европа, а китайската компания Oppo ни изкушава с най-тънкия Android смартфон в света - Finder.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.