download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Колекция от най-популярните мобилни игри

Забавления 21.08.2012 16:27 (преди 11 години и 7 месеца) | deezel14 | прочетена 59 пъти Статистики
Мобилният гейминг расте със скорост, на която могат да завидят всички други типове забавления. Само няколко години след представянето на първия iPhone и популяризирането на Android устройства като PSP, Nintendo DS и др. започнаха да изглеждат абсурдни. Нещо повече, игрите за смартфони и таблети отхапват все по-сериозен дял от пазара на класическите PC и конзолни игри, което е поредното доказателство, че добрият стар гейминг пазар трябва да влезе в крак с времето.
Какви са причините за толкова бързия успех на мобилните игри? Основите вероятно са ниската цена, лесното сваляне от всяка възможна точка и, разбира се, разнообразието. На смартфона си можете да играете както сериозни шутъри със завидна графика, така и ежедневни и неангажиращи заглавия, които бяха рядкост преди около пет години. Не бива да забравяме и иновативните методи за интеракция, макар в наши дни те да не изглеждат чак толкова иновативни. Става въпрос за мултитъч, управлението чрез комбинация от акселерометър, жироскоп и компас и дори новите типове мултиплеър, били те върху един или върху няколко дисплея.
Ако сте се сдобили със смартфон или таблет наскоро и нямате идея какво да играете, представяме ви колекция от 20 от любимите ни заглавия за мобилни устройства. Голяма част от тях имат версии за iOS и Android, но не са малко и тези, които са ексклузивни за мобилната платформа на Apple. Няма как да не отбележим, че тя продължава да бъде по-богата откъм софтуерно разнообразие.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.