download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за февруари 2013

Хардуер 28.02.2013 12:40 (преди 11 години и 1 месец) | deezel14 | прочетена 28 пъти Статистики
Началото на годината винаги е време на множество анонси, комбинирани в най-голямото технологично изложение, CES, както и в мобилния конгрес в Барселона. И, тъй като той се провежда в края на месеца, ще се наложи да ви запознаем с новостите от него Между CES и MWC обаче се бяха представени много други интересни продукти, някои от които очакваме от години.
Най-накрая можем да спрем със слуховете за PlayStation 4, тъй като Sony официално представи новото поколение на домашната си конзола. Всъщност видяхме само контролера и научихме хардуерните спецификации, но и това е повече от нищо. Оказа се, че Chromebook Pixel е съвсем истински продукт, но е трудно да преценим към кого е ориентиран той. Бъдещето на HTC се нарича просто One и няма как да не отбележим, че устройството е доста привлекателно. В края на януари RIM възприе името, с което и без това бе известна на всички - BlackBerry, анонсирайки Z10 и Q10. LG Optimus Pro пък вече се предлага не само в Южна Корея, така че не е изключено Nexus 5 да се базира именно на него. Google показа финалния дизайн на Glass, но устройството все още не е завършено, макар компанията вече да търси тестери. Nikon представи нов огледално-рефлексен фотоапарат от среден клас - D7100 се позиционира между D7000 и D600. Samsung Galaxy Express е достъпен смартфон с Android, а новият видеоускорител на Nvidia, GeForce Titan, ще (вероятно) ще се справи с Crysis 3.
Adata показа устройство, което свързва физическа памет със смартфона или таблета ви безжично, а Xolo продължава да изкушава с евтини смартфони с отлични спецификации. Gigabyte запазва вярата в по-големите геймърски ноутбуци с P2742G, докато LG анонсира новото поколение смартфони Optimus L. Asus MeMo Pad Smart пък е достъпен таблет с Android.
Samsung Galaxy Xcover 2 е екстремен смартфон с дизайн, който не ви кара да изглеждате като Bear Grills, а Auto Mee S е симпатична умалена версия на iRobot Roomba, предназначена за смартфона и таблета ви. Без много шум Apple анонсира 128 GB-ов модел iPad.
Завършваме с две устройства от Kickstarter, които са също толкова интересни, колкото продуктите на големите компании. 3Doodler е 3D принтер под формата на писалка, а Mycestro - миниатюрна мишка, която се прикрепя към пръста ви.
Приятно четене.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.