download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за март 2013

Хардуер 30.03.2013 09:21 (преди 10 години и 11 месеца) | deezel14 | прочетена 37 пъти Статистики
Както обикновено, мобилният конгрес в Барселона се състоя в края на февруари, но нямаше как да отразим по-голямата част от новостите около него, тъй като предходното издание на рубриката излезе в последната седмица на месеца.
За сметка на това през март сме готови да ви запознаем с по-важните анонси от събитието, както и с няколко други интересни и важни устройства, представени по време на отделни ивенти. Разбира се, започваме със следващия най-популярен Android смартфон - Samsung Galaxy S4. Корейците се отказват от стратегията си за използване на римска номерация, но правят наистина много подобрения по хардуера и софтуера на Galaxy S III. Искаме да го признаем или не обаче, Galaxy S4 е по-скоро SIIIS, ако следваме стратегията за имена на Apple. Устройството обаче е чудесен ъпгрейд за собствениците на Galaxy S II. Продължаваме с Xperia Tablet Z, таблетът, с който Sony се стреми да създаде повече кохерентност в мобилното си портфолио. Asus PadFone Infinity пък е още по-мощна версия на PadFone 2, макар все още да не сме сигурни дали концепцията за смартфон, който влиза в таблет, е смислена. Wacom се стреми да направи графичните си монитори Cintiq по-достъпни с 13-инчовата версия, която струва "само" 999 долара, докато Sony анонсира достъпните смартфони Xperia SP и L. В края на февруари и през март видяхме и интересни фотоапарати, сред които са Canon EOS 700D и 100D, както и Nikon Coolpix A - първият компактен фотоапарат с APS-C сензор на японската компания. Samsung пък не се ограничи с Galaxy S4 и показа конкурентът на Apple TV HomeSync. За момент се връщаме към актуалното портфолио на Samsung, в което вече откриваме и FonePad - странен 7-инчов… смартфон. Да, границата вече е премината.
Nokia 105 е един от най-евтините телефони в света и, разбира се, разполага с фенерче, а One Touch Fire е първият смартфон с Mozilla Firefox OS на Alcatel. Nokia ни изненада с Windows Phone устройствата от среден клас Lumia 520 и 720, a HP се завръща към таблетите с по-скоро безинтересния Slate 7.
Приятно четене.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.