download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Заблуди и митове – част 1: Софтуер

Забавления 31.03.2015 22:34 (преди 8 години и 11 месеца) | spursy | прочетена 201 пъти Статистики

Митовете са стари почти колкото човечеството, а компютрите и технологиите като цяло често са потърпевши от тях. Въпреки че в днешно време има огромно количество информация, то много хора предпочитат да повтарят и вярват в някой мит, вместо да се осведомят за достоверността му.
Затова от Download.BG решихме да разгледаме немалка част от най-популярните заблуди свързани с технологиите и компютрите. По този начин се надяваме най-малкото занапред по-малко хора да продължат да повтарят различни митове, за които са били подведени до този момент.

Заблудите и митовете на които ще се спрем, ще са разделени в няколко категории и поднесени в няколко отделни статии.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 01.04.15, 10:05, tegote:
    Актуализацията на Windows след инсталация отнема 10 часа. Ако инсталационния диск ви е 3.5 GB, ъпдейтите които трябва да инсталирате сумирано са около 5 GB. Рескането на компютъра е многобройно в това време и заради едното инсталиране му скъсявате живота по този начин. Следва и бавене с дефрагментация.
  • Сряда, 01.04.15, 17:45, johnmotson:
    Тего, колко стар трябва да е тоя Windows, че да се ъпдейтва ЦЕЛИ 10 часа?! Много ясно, че се тегли последен релийз, който да е с вградени всички НЕОБХОДИМИ ъпдейти поне допреди седмица от преинсталацията. Къде е Киро на кирия да чака 10часа и да реска докато си съсипе компа!
  • Четвъртък, 02.04.15, 11:28, океан:
    Тего, колко стар трябва да е тоя Windows, че да се ъпдейтва ЦЕЛИ 10 часа?! Много ясно, че се тегли последен релийз, който да е с вградени всички НЕОБХОДИМИ ъпдейти поне допреди седмица от преинсталацията. Къде е Киро на кирия да чака 10часа и да реска докато си съсипе компа!
    Тего малко се изхвърли.При мен осмица без никакви актуализации и отне около час и половина с няколко рестарта.
    То много зависи от скороста на нета.Аз съм на 50 мегабита.
  • Четвъртък, 02.04.15, 12:45, johnmotson:
    Правилно! При мен е 150mb/s, Blizoo на макс, и всички новоизлезли ъпдейти се теглят много бързо и се самоинсталват за секунди!
  • Петък, 03.04.15, 17:13, soft-support:
    ” Актуализацията на Windows след инсталация отнема 10 часа. Ако инсталационния диск ви е 3.5 GB, ъпдейтите които трябва да инсталирате сумирано са около 5 GB. Рескането на компютъра е многобройно в това време и заради едното инсталиране му скъсявате живота по този начин. Следва и бавене с дефрагментация. „

    Ако версията на Windows-a наистина е базова съм съгласен, че отнема доста време да се обнови (дори само с кръпки по сигурността). Все пак 10 часа е пресилена цифра според мен, но да кажем 3-4ч. ще отнеме. Зависи и от хардуера и от интернет връзката.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.