download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новини » България

България  Компании  ogi 12.06.2007 17:00, Вторник

British Airways представя пътуването на бъдещето – онлайн регистрация и бордна карта, отпечатана от комфорта на дома или офиса

Край на опашките за регистрация на летището, сега гостите на британската авиокомпания единствени в България могат да летят и през терминалите на летище София и летище Варна

• Гостите на British Airways, пътуващи от летище София вече имат възможност да отпечатват бордните си карти от комфорта на своя дом или офис
• British Airways e единствената авиокомпания в България, която предлага уникалната услуга, а летище София е единственото летище на столичен град в региона, което приема онлайн бордни карти. Системата работи успешно вече 2 месеца и на летище Варна
• На 18 юни 2007 г. British Airways стартира на летище София кампания под мотото “Fly through the Check-in!” или „Прелетете през регистрацията!” В рамките на кампанията чаровните топ модели Александра Николова, Супермодел на България за 2003 г. и Теодора Атанасова ще насърчават гостите, които чакат за регистрация да отпечатат своите бордни карти с тяхна помощ на ba.com.

[още]
 
България  Компании  ogi 12.06.2007 16:40, Вторник

Nikon празнува своята 90-годишнина връщайки обратно 90 Евро на своите клиенти

Клиентите закупили отличените с награди модели D40 и D40x Цифрови Огледално-Рефлексни Фотоапарати получават обратно 90 Евро
[още]
 
България    ogi 06.06.2007 10:29, Сряда

Полицейска проверка за нелицензиран софтуер в София

На 4 юни т.г. служители на сектор „Икономическа полиция” при I-во РПУ-СДП към МВР със съдействието на Сдружението на издателите на бизнес софтуер – СИБС/BSA, извършиха специализирана проверка за легитимността на използвания софтуер в офиса на софийската фирма „И.Б” ООД.
[още]
 
България    poltargaista 11.05.2007 10:27, Петък

Стартира най-голямата техническа конференция на Майкрософт България

“Дни на Майкрософт 2007”
ИТ специалисти и разработчици от цялата страна също ще станат свидетели на годишната конференция, благодарение на онлайн излъчването на част от сесиите.
[още]
 
България    poltargaista 10.05.2007 10:37, Четвъртък

СЕК протестира срещу приетите промени в закона за електронни съобщения

СЕК протестира срещу приетите в последния момент в пленарната зала на парламента промени в новия Закон за електронни съобщения. Предложеният от комисията по транспорт и съобщения текст на практика ограничава достъпа на алтернативните телекоми до абонатните линии на крайните клиенти.
[още]
 
България    poltargaista 03.05.2007 09:53, Четвъртък

Български студенти на световния финал на най-голямото студентско състезание по ИТ

На 26 април в Илиев център, Студентски град, се проведе българският финал в категорията „Софтуерен дизайн” на Imagine Cup. Тази година състезанието се провежда под мотото "Представете си свят, в който технологиите помагат на всички да получат по-добро образование" и младежите имат възможност да се изявяват в общо 9-те категории на състезанието – Софтуерен дизайн, Разработка за хардуерни устройства, Уеб-пространство, Проект Хошими, Информационни технологии, Алгоритми, Кратък филм, Цифрова фотография и Проектиране на интерфейси. Изборът на финалисти за всички категории с изключение на категорията "Софтуерен дизайн" протича в оn-line режим.
[още]
 
България  Интернет  stefankr 17.04.2007 11:06, Вторник

БТК предлага уеб телевизия, филми и музика чрез ADSL

Ако се свързвате чрез Интернет чрез БТК ADSL, можете да посетите новия сайт БТК WebTV, откъдето да гледате уеб телевизия, филми и клипове. Там ви очакват над 300 филма, над 800 клипове, към 1600 аудио записи и дори 5 телевизии.

[още]
 
България    poltargaista 21.03.2007 09:48, Сряда

Българските ученици откриват света на програмирането

Майкрософт България и Министерството на образованието и науката официално стартират образователната игра "Светът на програмирането" - http://vb.teacher.bg. Проектът цели едновременно да забавлява и да обучава учениците на компютърни умения и навици за работа в Мрежата и с приложни програми.
[още]
 
България  Забавления  ogi 15.03.2007 12:17, Четвъртък

Мултирама организира първото състезание на Playstation3

Стани първи и притежавай първи новата конзола PS3!
Първото състезание на Playstation3 само в Mултирама
От 16-ти до 25-ти март в магазина на Мултирама на ул. „Солунска” 2 или в Mall of Sofia
[още]
 
България    poltargaista 10.03.2007 12:15, Събота

Майкрософт откри Ден на българските иновации в Брюксел

Перспективите и предизвикателствата пред сектора на информационните и комуникационни технологии бяха представени днес на Ден на българските иновации в Брюксел. Форумът се организира по идея на Майкрософт и се проведе в центъра EBC, създаден от компанията, за да се популяризират най-новите информационни технологии и да се покаже добавената стойност, която те носят на бизнеса.
[още]
 

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.